Ga naar inhoud

rammetje 'berijdt' babyvoedstertje


An Van Derlinden

Aanbevolen berichten

Deze keer wel, sorry :-D

 

Doe eens even normaal joh!! Ben je niet goed ofzo?

Je kunt hier negeren wat je wil maar dit gaat toch helemaal de verkeerde kant op? Als mensen deze onzin opvolgen zijn er zodadelijk nog konijnen de dupe van ook omdat doodleuk wordt verkondigt dat een nestje nemen toch wel leuk is voor een keer. En waarom? Om elkaar te gaan lopen zieken! Hoe in en in triest zeg.

Daar gelaten dat eigen konijnen tegen alle advies in bij elkaar gelaten werden. Bunnybunch staat niet achter het nemen van nestjes en er is inmiddels heel netjes aangegeven waarom het niet slim is om zelf nestjes te nemen en wat er allemaal mis kan gaan.

 

Sorry topicstartster dat er zulke onzin in jouw gestarte topic wordt gestrooid, dit is iets wat helaas al even gaande is op het forum en het is echt heel jammer dat dit in jouw topic gewoon door gaat. Gelukkig heb je al wat goede adviezen en tips gekregen mbt je eigen konijnen en waarom het nemen van een nestje niet zo slim is. Ik sluit me daar volledig bij aan.

De opvangen zitten zo vol met konijnen, er zijn echt al zoveel konijnen op zoek naar een goed thuis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nu je gerichte raad gekregen hebt, wordt dit topic gesloten. Zoals je uit voorgaande berichten hebt begrepen is dit forumdeel alleen voor vragen over onverwachte nestjes omdat wij niet achter het vermeerderen van konijnen staan.

 

Informatie over fokken & nestjes is hier te vinden:
http://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/Voortplanting/

Regels van ons forum vind je hier:
http://www.bunnybunch.nl/algemene-voorwaarden-forum

Mocht je toch nog met vragen zitten, kun je de zoekfunctie van het forum gebruiken en als daar ook geen antwoord te vinden is, kun je een nieuw topic starten. Wees in dit nieuwe topic zo volledig mogelijk over de situatie waarover je vraag gaat, dat geeft ons een beter inzicht in de situatie.

Succes,
Het moderator team van BunnyBunch

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .