Ga naar inhoud

dominantie


Dipsy

Aanbevolen berichten

Het kan betekenen dat Nina's hormonen wel beginnen te werken, aangezien voedsters om die reden vaak rijden. Naast rangordebepaling.

Maar ik vind het wel gek dat dat nu al gebeurt trouwens. Volgens mij zijn zulke jonge konijnen niet bezig met rangorde en dominantie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 21 juli zei je dat Nijn over 2 weken gecastreerd zou worden en we zijn nu 3 weken verder en je hebt het nu over volgende week misschien....Tsja....WIJ waren ook zo dom om te wachten tot 5 maanden en gelukkig hadden die 2 van ons totaal geen intresse in elkaar en wij hadden geen forum wat ons vertelde hoe of was,wij luisterde ook naar onze dierenarts(dorpsveearts),en nu denk ik stelletje onnozelen dat we waren voor het zelfde geldt hadden we een nest vol gehad.Dat hadden de kinderen hartstikke leuk gevonden,maar ik echt niet!


  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, en ondanks dat ik net zeg dat jonge konijnen totaal niet bezig zijn met rangorde en dominantie, gaat er geen belletje rinkelen?? Ongelooflijk.. Ik bedoel het niet vervelend en hoop het van niet (voor de konijnen) maar bij dit soort eigenwijsheid zou je het eigenlijk eens mee moeten maken zodat je het de volgende keer wel laat, twee ongecastreerde konijnen bij elkaar met alle kans op een voedster die te jong drachtig is.


Link naar reactie
Delen op andere sites

Recent nog een aantal topics over echte oeps-nestjes die niet vlekkeloos verliepen waarbij ik dacht 'oh ik hoop zoooo erg dat ik dat nooit mee hoef te maken, wat een hel!' en die konijnen waren nog niet eens zo jong als die van jou... moet je nagaan! echt, ik bedoel het niet verkeerd, maar ik hoop echt dat je het wat serieuzer op gaat vatten!  :-#


Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahahahaha ja het is inderdaad heel grappig.


 


Dat zei je een week of twee geleden ook...


NU zijn ze niet met elkaar bezig maar wie weet over een paar dagen wel en dan zit je met de gebakken peren...


 


Ach, laat maar, je luistert toch niet. Hoop voor je konijntjes dat het niet zo rampzalig af gaat lopen. Je zou de eerste niet zijn waarbij het gebeurt...


Link naar reactie
Delen op andere sites

@suzanne, ik heb ook altijd gedacht het zal zo'n vaart niet lopen allemaal.

maar ik dank god op mijn blote knieën dat ik het hier op tijd gevonden heb.

Want echt je nam al een risico maar als de dierenarts dadelijk zegt je kan ze best bij elkaar laten dan heb je grote kans op een nest.

en nina is nog zo jong.....

ik word hier oprecht verdrietig van

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .