Ga naar inhoud

Vervelend gedrag tov maatje


Gast

Aanbevolen berichten

Het is niet alleen met het voeren.. Het is zodra ze me ziet, of dat nou 2 keer per dag of 10 keer per dag is.

Bovendien voer ik rond 10 uur 's avonds, juist omdat ze overdag anders niet eten. Dan kijken ze me aan alsof ik gek ben :P

Ik weet niet wat het is maar niet alleen voernijd en ik vind het behoorlijk sneu voor Flip worden. Heb veel geprobeerd maar weet het nu ook niet meer eigenlijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zodra duidelijk is dat een konijn het slachtoffer van zijn hokgenoot is dan haal ik ze onherroepelijk uit elkaar.Waarom zou je het mannetje laten slopen tengunste van  de voedster?.Oren aan flarden en poten bijten en keer op keer jagen klinkt mij als een triest bestaan voor het rammetje.Aangezien ik/wij nooit meer dan 2 konijnen zouden willen zouden wij dus niet meer opties hebben dan apart huisvesten of herplaatsen.


Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben jij erbij Naomi? Omdat je zegt dat het alleen tijdens het eten is?

Ik zei, het is wat verminderd, nu weer terug en ze gaat jagen als ze mij ziet. Dus niet alleen tijdens het eten.

Je zou ook iets kunnen zeggen over de oplossingen die ik bedacht heb ipv scheiden. Ik ga geen twee konijnen alleen zetten, ik vraag voor een evt oplossing om dat te voorkomen want beide zijn niet makkelijk te herplaatsen. Dacht dat jullie als experts dat wel wisten, ik doe het immers nooit goed. En als het te moeilijk is om mee te denken, hou dan gewoon je mond.

Ik zoek zelf wel een oplossing, als dat teveel gevraagd is.

Topic mag op slot.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben ik weer hoor... Het is even beter geworden, heb wat dingen veranderd in het verblijf, geef in een grotere bak voer, maar het gedrag is weer terug. Zodra ze me ziet gaat ze weer jagen, in Flip z'n poten bijten, en z'n ene oor ligt echt zowat aan flarden. Niet leuk meer dus.

 

 

 

 

Nee dus.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En als het te moeilijk is om mee te denken, hou dan gewoon je mond.

Ik zoek zelf wel een oplossing, als dat teveel gevraagd is.

Topic mag op slot.

Volgens mij is er heel hard met je meegedacht. Vorige maand zijn er veel opties genoemd. Ik snap niet waarom je zo kwaad wordt nu.

Vraag dan niets! Dan krijg je ook geen advies waar je het niet mee eens bent.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wow wat een.agressie kan er door de posts heen schemeren zeg! Mensen proberen te helpen, maar je krijgt niet 't advies wat je graag hoort en.dan ga je maar in de aanval.

Als er niks anders uit komt zou ik toch kiezen voor scheiden voordat ze elkaar dadelijk een keer blijvend verwonden...als jij gewoon een tijdje voor het verblijf blijft zitten, zou je ze t op die manier niet af kunnen leren ??

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarom ik zo pissig wordt? Omdat ik die negatieve ondertoon hier zo, zo, zo beu ben. En wederom ben ik niet de enige.

Ik geef een paar opties en iedereen gilt gelijk scheiden. Mag ik aub proberen, oplossingen zoeken, voordat ik m'n dieren weggeef als een pakje boter of de rest van hun leven alleen laat zitten?

Ik heb de opties overwogen, ik heb contact opgenomen met een gedragsdeskundige..

Jij bent hier pas net Suzanne en je hebt geen idee hoelang dat negatieve gezeik al bezig is. Het is niet voor niets dat ik aanvallend reageer. Zou het dus fijn vinden als je niet zo belachelijk reageert.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zou het ook geen optie zijn ze voor nu te scheiden en het over een maand (of wat) eens opnieuw te proberen? Gewoon helemaal opnieuw koppelen? Voor je denkt aan een wegdoen of ze beide apart te laten zitten. Dat is wat mij te binnen schiet. En misschien werkt het wel niet maar misschien doet het wel iets goeds. Zoals het nu gaat gaat het eigenlijk vooral voor Flip ook niet toch?


Zo krijgt Flip even rust en kan Fiona tot bedaren komen. En dan opnieuw beginnen op een neutrale plek en hun ren waar ze nu wonen helemaal omgooien, anders inrichten etc? Ik roep maar wat hoor maar dat is wat ik zelf denk ik zou doen.


Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .