Ga naar inhoud

Animal Event 8,9,10 mei 2015 - Beekse Bergen


Evee
 Delen

Aanbevolen berichten

Groot dierenevenement met informatieve stands, winkeltjes, demonstraties:

 

Een gezellige dag vol dierenplezier beleef je tijdens Animal Event, het leukste dierenevenement van Nederland bij de Beekse Bergen. De meest uiteenlopende huisdieren zijn te bewonderen in het uitgebreide promodorp, waar specialisten ook alles over deze dieren kunnen vertellen.

Je vindt er bijna alle dieren die je je kunt bedenken. Vooral veel honden, maar ook konijnen, knaagdieren, (roof)vogels, reptielen, vissen, katten, boerderijdieren en paarden. Naast uitgebreide informatie over training, voeding en verzorging kun je bijvoorbeeld leren hoe je een konijn leert dansen, een hond leert duiken of een paard leert liggen. De hele dag door zijn vele dieren en hun baasjes te bewonderen in de diverse showpistes tijdens demonstraties en shows.
 

Dit jaar is er geen bunnybunch stand aanwezig op het evenement.

 

Kaarten zijn vanaf 1 februari verkrijgbaar.

 

Meer informatie:

www.animal-event.info

  • Vind ik leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 weken later...
  • 2 maanden later...

Oh waarom geen bunnybunch stand eigenlijk? (als ik zo nieuwsgierig mag zijn ;))

 

Het kost te veel geld en energie. Omdat ik het afgelopen jaar wat gezondheidsproblemen heb gehad en de motivatie ook een beetje kwijt ben, hebben wij besloten niet aanwezig te zijn. Wij hebben het volgens mij 7 jaar gedaan, nu slaan wij dus een keertje over.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Ikke!

's ochtends help ik mee dus mee in de Helicon stand. :)

Jij komt dus ook??

 

Vond je het ook leuk? Ik vond het geweldig. Ik ben langs de Helicon stand gelopen maar zag geen bekenden. Ik ken alleen de mensen van Helicon Den Bosch. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .