Ga naar inhoud

Mijn Konijn Trilt, ligt alleen maar, en eet/drinkt niks!


Robin Van Heur

Aanbevolen berichten

Heel begrijpelijk hoor dat je Witje mis. Twee jaar geleden overleed mijn maatje Stamper, en ik mis hem nog iedere dag. Met sommige dieren heb je een speciale band, die zelfs na het overlijden altijd zal blijven.


Maar je heb nu een nieuw konijntje en deze lieverd verdient het ook om met liefde omringd en verzorgd te worden. Hoeveel liefde en vreugde zal dit lieverdje je gaan geven. Zet je hart ervoor open, En wellicht in de toekomst nog een maatje erbij voor je nieuwe konijn, want ook dit konijn mist een maatje als het alleen blijft zitten. 


Nogmaals sterkte met het verlies.


Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zal witje nog wel lang missen. Ieder konijntje is heel speciaal en niet zomaar te vervangen door een ander. Ook ik word een beetje verdrietig dat er nu een konijntje véél te jong bij de moeder is weggehaald. Ik hoop dat je het konijntje niet aan het optillen en knuffelen bent, maar gewoon lekker laat zitten waar het zit en alleen heel voorzichtig met de hand probeert te voeren af en toe. En ik hoop ook heel erg dat er een maatje en een mooi groot hok met een ren voor dit konijntje komt.


  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .