Ga naar inhoud

Konijn valt aan


skachonka

Aanbevolen berichten

Waarom probeer je niet om iedere dag rustig voor haar kooi te gaan zitten op de grond, het liefst plat op je buik. Meer op haar hoogte, zodat ze waarschijnlijk ook niet meer als een vijand ziet. Roep haar bij de ren en zorg dat je iets lekkers (wel iets gezonds) en praat rustig tegen haar. Zonder haar proberen te aaien maar eerst haar vertrouwen winnen. Wil ze eerst niets van je weten, wees niet verdrietig en teleurgesteld. Zodra je konijntje hieraan gewend is, probeer haar dan te aaien. Mocht je haar makkelijk kunnen aaien buiten de ren, ga dan op dezelfde manier aan het werk in de ren. Ik weet dat het niet echt de geweldigste jaargetijden ervoor aankomen maar geef niet op en zet door. Ik lig nog steeds veel op de grond met mijn konijntjes en nu vinden ze het leuk om op me te klimmen en twee springen zelfs bij me op de bank en nummer drie duurt denk ik niet lang meer voordat hij er ook bij springt. Vaak is het een kwestie van vertrouwen en veel konijnen zien optillen hetzelfde als aangevallen worden door een van hun natuurlijke vijanden.

Heel veel succes en laat het weten of het werkt en hoe het tussendoor gaat.

Groetjes,

Britta.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik van mijn werk kom en ik loop langs het hok, maakt Pieter me ook met veel heen een weer rennenen tegen het hok op springen duidelijk dat dat zomaar niet gaat!:bounce:Ik moet hem wel even aan me laten snuffelen en iets lekkers geven. Helpt dat misschien?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Ik heb er ook zo eentje gehad, mocht ik absoluut niet in haar buurt komen, ze gromde en klauwde naar mij. Maar ik was niet bang, dat scheelt.

Je zou haar kunnen laten steriliseren, dat heeft men mij toch verteld dat ze dan rustiger worden. Ik heb daar geen kans toe gehad, ze is te vroeg overleden.

Ik zou wel eens willen zien hoe dat konijn op jou reageert, misschien zie jij het somberder in dan dat het is.

Ik krijg nu visioenen van griezelfilms en zo erg zal het wel n iet zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .