Ga naar inhoud

Morris blijft maar tralieknagen/trekken


wupsie

Aanbevolen berichten

En mogen mijn konijnen ook nog in hun verblijf? :P het meeste hebben ze overigens al.

een zandbak beginnen we niet aan binnen. Dat wordt 1 bende en dat is nu al genoeg.buiten mogen ze graven, maar dat doen ze nooit. Schijnbaar zijn het niet echt gravers

Dat kan ik begrijpen het is elke dag stofzuigen maar ze knagen niet meer gelukkig dat was zo irritant voordat ik dat zand niet had deden ze het wel! 

 

 

Wat dacht je van een hoopje stro waar ze in kunnen graven. Dat vinden ze ook erg leuk!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tot nu toe heeft hij nog niet aan de tralies getrokken :yipi:


Gisteravond alleen wel aan een plexiglasplaat.... Ook had hij op een gegeven moment door dat de plexiglas plaatjes bij de vensterbank niet zo hoog waren en hij daar overheen kon.... Toen had meneer het helemaal ontdekt en was hij echt op oorlogspad :P  We hebben er nu renpanelen voor gezet en hij bleef het wel onderzoeken en proberen gisteravond, maar hij is er niet meer overheen gekomen. Omdat hij ook boven op het huisje steeds zat te kijken, hebben we die er vannacht ook maar uitgehaald.


 


Hieronder dan de foto's  van hoe het nu is :) Wij zijn er zelf erg tevreden over. Het lijkt minder groot in de kamer, maar toch hebben ze meer ruimte :)


 


20140412_190924.jpg


 


20140412_191004.jpg


  • Vind ik leuk 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 6 maanden later...

Ik lees mee!


Die van mij doet het ook, maar dan vooral 'snachts.... En ze doet het zo erg dat wij er wakker van worden. Heen gaan is geen optie, dat vind ze gewoon leuk ookal vind ze geaaid worden helemaal niet zo leuk...


Wel zijn we bezig met een buitenhok te maken. Van het voorjaar komen mijn 2 konijnen daar in.


Vind het ook zo irritiant...  en alles wat je probeert helpt niet. 8-)


Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij mij hielp karton geven wel, dozen, lege wc-rollen, keukenrollen, dat soort dingen. Een doos a 2 keer formaat konijn werkte het beste, beest was uren bezig om er een mooi thuis van te maken. Geoorloofd slopen noem ik dat.

Bij mij gebeurde het vaak snachts, of beter gezegt heel vroeg in de ochtend, op die momenten dat konijnen dus eigenlijk van nature het actiefst zijn, maar half nederland nog op 1 oor ligt.

Ik heb ook de stelregel, Als ze aan de tralie knagen om er uit te mogen, laat ik ze er pas uit als ze zijn gestopt. Wel laat ik ze weten dat ik ze heb gehoord. Het is immers dat ze je aandacht vragen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .