Ga naar inhoud

Teddy heeft gas.....


Teddynijnen

Aanbevolen berichten

  • Reacties 124
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Heeft hij nog wilskracht? Je ziet het vaak wel als baasje wanneer je konijn opgeeft. Maar er is iets uitgekomen, dat is een begin. Misschien is het een optie om nog een keer onderhuids vocht toe te laten dienen bij hem. Want die organen drogen ook wat uit zo en kunnen dan ook niet goed functioneren. Mag ik vragen waar je ongeveer woont? Misschien weet iemand nog een andere dierenarts die met je mee wil knokken. Ik heb het idee dat je eigen da hem al heeft opgegeven namelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja...een autorit kan wel stress geven natuurlijk. Maar anderzijds...het is misschien wel zijn laatste kans. Soms kan een infuus net even dat zetje geven dat nodig is.

Maar in welke omgeving woon je, misschien heeft iemand hier ervaring met een DA die niet op de lijst staat? Ik zelf ga bijvoorbeeld ook naar een DA die niet op de lijst staat (maar ik ken dan ook niemand hier van BB die in dezelfde plaats woont) maar ik heb wel goede ervaringen met hem. (Eigenlijk moet ik hem zelf nog eens aandragen voor die lijst.)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Persoonlijk zou ik door blijven knokken en inderdaad met behulp van een andere da. Sluit me wat dat betreft echt aan bij domino.

Ik weet niet hoe hij de vorige ritjes doorstaan heeft, maar als het kan dan zou ik hem op laten nemen. Er is iets uitgekomen en dat is een goed begin en voor mij zou het reden genoeg zijn het risico te nemen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Durf je het niet aan om hem te vervoeren, overleg dan met deze arts even over het wel of niet dwangvoeden en vooral waarmee je dan moet dwangvoeden.

Een week op wortelhapje leven lijkt me namelijk ook niet optimaal.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik duim echt voor je. Als Teddy niet opgeeft zelf ook zeker moed houden! Ze weten nu in ieder geval meer. Ik weet dat het niet geweldig klinkt, maar nu ze weten wat er loos is hebben ze misschien ook weer meer behandelingen die ze kunnen proberen. Ik hoop echt dat je konijn er weer bovenop komt. Sterkte..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .