Ga naar inhoud

over 48 uur moet er een beslissing worden genomen


stampertje2009

Aanbevolen berichten

We zijn net van de dierenarts geweest en we hebben helaas geen goed nieuws gekregen.

Gisteren is ze geholpen aan haakjes in de mond, we merkten dat ze minder goed ging eten. Alles was goed verlopen.

We merkten toen ze weer thuis kwam, dat ze weer achteruit ging. Ze slaapt heel veel en wilt niet veel eten. We hebben haar dwangvoer gegeven maar het ging nog niet goed. Vanochtend weer naar de dierenarts ze hebben haar pijnstilling weer gegeven, darmstimulerend middel gegeven. We kwamen thuis en ging nog steeds niet beter. Hebben haar weer naar de dierenarts gebracht ze hebben foto gemaakt van maag. En daar kwam het slechte nieuws. Ze heeft last van een haarbal. Hij is gigantisch groot daarom kan ze niet meer eten dus niet poepen. We hebben een middel gekregen wat we hopen dat de haarbal los komt. Komt hij niet los dan moeten we haar helaas naar de hemel laten gaan. Een operatie is uitgesloten omdat hij te groot is.

Princes we houden van je en ik hoop dat alles goed komt.

Kus Ilona en Stephan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach jeetje! Hopelijk gaan de medicijnen een beetje werken. Verse ananas sap helpt ook om de haarbal los te krijgen, misschien dat je dat nog kunt proberen? Gewoon een verse ananas kopen en dan het sap er uit halen.. Misschien dat dat nog een beetje kan helpen? Ik duim voor jullie! x

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .