Ga naar inhoud

pff sommige mensen


lenkas

Aanbevolen berichten

Nee hoor, op die andere site heeft deze TS dezelfde gebruikersnaam. Verder kwam haar verhaal gedeeltelijk over een met het mijne, als je alle aangedikte stuff weglaat. En zei ze op die andere site dat een vriendin op deze site een topic had geopend. Daarom kwam ik hier uiteindelijk terecht. Verder is haar manier van schrijven precies hetzelfde als op die andere site. Maargoed, dat maakt allemaal ook niet uit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ TS zou je je verhaal nog een keer duidelijk en eerlijk kunnen vertellen. Ik beschuldig je nu nergens van ik wil het nu alleen maar goed begrijpen.

@ Lily_Rose zou jij je verhaal ook nog een keer duidelijk en eerlijk je verhaal kunnen vertellen. Ik beschuldig jou ook nergens van maar ik snap er gewoon helemaal niets van.

Voor mij maakt het niets uit wie er gelijk heeft mij gaat het er om dat er geen dieren leiden!!!

Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er is een site hps. Op die site had ik het probleem met mijn konijnen voorgelegd. Lenkas reageerde hier op, toevallig dezelfde gebruikersnaam. Eerst was er een heel verhaal over rammen en voedsters samen etc. Maargoed, later zei ze op hps dat een vriendin van haar op deze site een topic over mijn konijnen heeft geopend. En dat er allemaal mensen reageerden enzo. Dus ik zoek natuurlijk dat topic op. Dit topic sluit het beste aan op mijn verhaal, als je het aangedikte vergeet.(stuk oor dat mist, bij haar in de straat wonen etc) Helemaal het verhaal over de rammen, want dat zei ze ook op hps, en ik zei daar ook dat ik ze niks vind. En dat zegt ze ook in dit topic. En nu ik van haar hele verhaal de waarheid heb verteld, weet ze er ineens niks van af. Toevallig dat ze dezelfde gebruikersnaam heeft, dezelfde schrijfstijl en gedeeltelijk hetzelfde verhaal.

Verder lijden er helemaal geen dieren, tenminste niet de mijne.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmm oke naja ik denk dat het handigste is als deze topic gesloten wordt en als 1 van jullie beide een vraag heeft een nieuw topic open ;)

Denk niet dat het verstandig is om hier over door te discuseren denk dat je dan een welles nietes spelletje krijgt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit topic is erg verwarrend geworden en lijkt op een misverstand. Om te voorkomen dat dit een wel/niet verhaal wordt gaat hier dan ook een slotje op.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .