Ga naar inhoud

Mijn konijn knort


konijnenlief

Aanbevolen berichten

  • Reacties 53
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Met een tussenschot zou ik oppassen. Konijnen zijn heel slim in het ontsnappen en in het vinden van gaten waarvan jij dacht dat ze er nooit doorheen zouden kunnen. Daarnaast kunnen konijntjes heel erg gefrustreerd raken wanneer ze alleen moeten zitten maar wel kunnen ruiken dat er een ander konijntje heel dicht bij is. Hierdoor kunnen ze juis heel vervelend gedrag gaan vertonen waardoor het lastiger is ze later aan elkaar te koppelen. Het beste kan je ze ieder in een andere kamer neerzetten. Maar als je weinig ruimte hebt, dan toch zover mogelijk uit elkaar.

Verder supergoed dat je een vriendje voor je konijn hebt gehaald en dat je ram laat castreren. Heel veel succes met de koppeling later.

Hier op het forum zijn verder nog wat meer topics over het verzorgen van teddy konijnen en de mogelijke gevolgen van slechte vachtverzorging. Het helpt jou vast een hoop om daar wat meer over te leren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .