Ga naar inhoud

Wanneer nu echt beginnen met kunstjes?


coockierabbit

Aanbevolen berichten

Yes! je snapt t! :yes:

Clicken doe je op t moment waarop je een foto zou maken, dus je eerst foto-boekje zou vol moeten komen met je konijn die lekkers aanpakt, je tweede foto-boekje laat een oplettend konijn zien en je derde boekje, zn eerst kunstje.

Als eerst kunstje kan je het makkelijkste "hoog" aanleren. via mn profiel kan je naar mijn website, daar vind je ook info.

aangepast door Anita17
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik echt maar 5x nodig had om die clicker te introduceren, hij snapte al heel snel wat het was en dat het eten betekende. (Net zoals hij heel goed weet welke laatjes open moeten om eten te krijgen en dat hij heel snel naar de koelkast moet komen als die open gaat.)

Ik gebruikte trouwens zo'n 'ongezonde' voermix als beloning, daar zitten dus ook wat zaadjes in enzo. Dan gaf ik 1 zaadje of brokje per keer. Heel leuk, ik heb van wcrolletjes en wilgentakjes hindernisjes gemaakt en daar springt hij dan overheen. (hij kan inmiddels al over 3 opgestapelde rollen springen, heel knap.)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

Ik heb laatst winterpeen gekocht een een plakje in acht stukjes geseden, hij kan nu al op zijn achterpoten staan als ik omhoog wijs! Ik vind het helemaal te gek, en hij lekker! :mdr: Morgen nog een keer, en dan binnenkort het commando 'hoog' eraan koppelen!

Hou jullie op de hoogte en fijn pasen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 maanden later...

Daar ben ik weerr ^^

Na een tijdje gestopt te zijn met clickeren ivm school, ben ik weer eens begonnen. Het lijkt alleen dat als ik m een beloning wil geven dat ie geen interesse heeft ofzo, niks helpt! Ondertussen eet hij al standaard biks, maar als ik hem dus een beloning wil geven, dat doet ie het volgende:

-Ik heb geluk en hij neemt het aan

-Na lang aarzelen waagt hij het op een 'knaagje' en dan kijkt hij weer weg

-Hij kijkt alleen maar om zich heen en heeft totaal geen aandacht voor mij.

Herkent iemand dit? Op deze manier gaat het niet echt lukken...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is ook zo dat als ik hem VOOR zijn eten 's ochtends wil trainen dat hij (bijna) helemaal niks aanneemt als beloning, biks of gemengd voer werkt niet. Maar als ik hem dan eten geef dan springt ie meteen naar zijn bakje en begint te eten. Wil hij dan niet uit mijn hand eten ofzo? Max is hartstikke tam, maar dit werkt niet echt op je juiste manier

Groetjess ^^

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .