Spring naar bijdragen
caviastal de Heenweg

Hamsterstukje uit telegraaf

Recommended Posts

Dit stond in de telegraaf, arme hamster

za 3 jun 2006, 12:41

Hamster overleeft tocht door metaalsloperij

LONDEN - De personeelsleden van een Britse witgoedsloperij, waar wasmachines en dergelijke in repen metaal worden getransformeerd, waren stomverbaasd toen ze vrijdag een hamstertje uit een metaalversnipperaar zagen strompelen. Slechts een lichte verwonding aan een van zijn pootjes herinnerde aan de barre tocht die hij door drie verschillende sloopmachines en de versnipperaar had gemaakt, meldde de Britse krant The Guardian zaterdag.

De bedrijfsleider van Recyclo in het noorden van Wales, Tony Williams, vertelde aan de krant dat niet duidelijk was hoe de hamster, die inmiddels de naam Mike gekregen heeft, tussen de honderden tonnen metaal was terechtgekomen. Zeker is wel dat hij tussen het te versnipperen witgoed heeft gezeten en dat hij na het uitladen van een vrachtwagen samen met de fornuizen en de wasmachines via roterende trommels, lopende banden en zeven gedurende een minuut of vier onderweg is geweest.

Bij de laatste controle van de stukken metaal troffen de personeelsleden hem aan. „Hij was klein genoeg om tussen de bladen van de versnipperaar te vallen en groot genoeg om niet door de zeef te vallen”, zei Williams. Mike woont voorlopig bij een van de medewerkers van het sloopbedrijf

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

ik zeg het niet graag maar ik veronderstel dat hij gedumpt werd daar omdat zijn eigenaars hem niet meer moesten?!

en anders misschien los mogen lopen in huis en zo in de wasmachine gekropen of weet ik het.

ik gok op het eerste eigenlijk jammer genoeg!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .