Ga naar inhoud

Meld je aan voor het konijnencongres 2013 za 9 maart!


Cecile
 Delen

Aanbevolen berichten

We hopen dat nog veel mensen zich aan gaan melden voor het congres. Het belooft weer erg interessant, maar vooral ook leuk te worden. We hebben inmiddels 34 deelnemers! Dus meld je aan, want voorbij de 35 deelnemers zijn de kosten 15 euro i.p.v. 20 euro! (Max. 90 deelnemers, dus vol=vol)

Het congres vindt zaterdag 9 maart plaats in Stadskasteel Oudaen in Utrecht. Dit is zeer goed te bereiken met het OV. Als je met de auto komt is het raadzaam de auto op een P&R neer te zetten net buiten het centrum van Utrecht, zodat je veel parkeerkosten uitspaart. Geef bij opgave ook je adres en hoe je gaat reizen op, zodat we kunnen carpoolen/samenreizen waar mensen willen en kunnen.

Inmiddels is het dagprogramma als volgt:

9.30-10.00 inloop (koffie/thee etc met gebak)

10.00-12.00 eerste lezing Willem-jan Kitslaar

12.00-13.00 lunch (in de stad of in Oudaen met 10% korting)

13.00-15.00 tweede lezing Manuela van Leeuwen

15.00-16.00 middagpauze

16.00-17.30 derde lezing Bernice Muntz

17.30 bezoekers kunnen naar huis, napraten, hapje eten (10% korting op diner bij Oudaen)

Willem-jan zal het hebben over normale anatomie van het lichaam, kanker en geeft een inkijkje bij de dierenarts die veel konijnen doet... Welke diagnostiek kan je doen en heb je nodig?

Manuela zal het hebben over natuurgeneeskunde. Wat houdt dat in, wat betekent dat voor je konijn en hoe kun je het inzetten?

Bernice zal het hebben over opvoeden, spelen en het trainen van je konijn.

De lezingen worden ingedeeld door de sprekers en kunnen dus een korte pauze bevatten of eerder stoppen. Om niet in tijdsnood te komen als het vragen stellen uitloopt is er per lezing 2 uur ingeruimd.

Voor, tussen en na de lezingen is er voldoende gelegenheid om met elkaar bij te kletsen of nieuwe konijnenbezitters te ontmoeten.

Graag voor 10 februari aanmelden en de congreskosten van 20 euro per persoon overmaken naar de Rabbit Time rekening o.v.v. je naam.

ING rekeningnummer: 678887586

t.n.v. H.P.H. Mulder

Voor verdere vragen over het congres kun je mailen naar evenementen@rabbittime.nl. Zie www.rabbittime.nl

Hartelijke groet,

Cécile Collast.

Rabbit Time! team.

N.B. !!!Kosten voor het congres bedragen 20 euro incl. drie lezingen en twee consumpties. Bij meer dan 35 mensen worden de kosten 15 euro per persoon. Dus vraag familie, vrienden en kennissen om ook te komen!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een paar dagen geleden de mail gekregen, waarin staat dat we voor 20 februari de 20 euro moeten overmaken. Ik snap nu niet helemaal hoe dat wordt geregelt als er wel meer dan 35 aanmeldingen zijn en mensen die al betaald hebben? Krijgen die dan 5 euro terug?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .