Ga naar inhoud

Doodsbang om...niks?


Flopsy

Aanbevolen berichten

Bij mijn vorige huis (besef me nu pas dat hij dat in dit huis nooit heeft gehad) had Puk daar ook last van. Er gebeurde niets en op eens leek hij doodsbang, stampte hij en alles drukte hij plat (oren vacht) en durfde zelfs niet weg te rennen of te bewegen. We zeiden ook altijd "O hij ziet vast een spook" en dan probeerden we hem te troosten of af te leiden. Maar omdat hij het maar een paar keer per jaar had maakte ik me er niet druk om. Ik weet nog steeds niet waarom hij het had, maar je bent dus niet de enige!

Het is voor mij ook een grote opluchting te horen dat meer mensen zich hierin herkennen inderdaad!!

Is er iets in je huis veranderd als ik mag vragen? Ik woon bijv. nu in eens rijtjes huis en onder me is een kelder. Bovendien ligt hier enigszins vlakbij een vliegveldje.. ik woon op de BG, niet meer op de tweede verdieping.. etc.. misschien komt er iets overeen.?

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Flopsy: had je het over mijn artikel? Of heb je er inmiddels nog een? Haha. Hopelijk heb je er wat aan.

Iedereen die het btw wil, moet me maar ff een pb'tje sturen met zijn of haar mailadres. Het gaat over natuurlijke geneesmiddelen bij konijnen.

Haai Deeskuh,

Had het inderdaad over jouw artikel! Een mooie uitgebreide, duidelijke! Inderdaad aan te raden eens te lezen!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haha ik moet wel lachen om jullie reacties wat betreft die spoken :D Ik had het in het begin ook, maar heb er wat meer over geleerd hoe het werkt enzo en nu gaat het wel. Ze moeten alleen niet gaan klieren, daar heb ik geen zin in ;) dingen verplaatsen enzo.

Meh... dat zou er bij moeten komen... dingen verplaatsen :'( nee echt dan ren in gillend m'n huis uit XD

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .