Ga naar inhoud

Zindelijk maken, poging 309474..


Samiera

Aanbevolen berichten

Brownie bleef doodstil zitten. Ik heb nog getwijfeld of ik ze toch niet samen zou laten, maar vond het te zielig (en nou heb ik niet snel medelijden met konijnen...)

Wat is Hupje trouwens een superlief konijn! Die bemoeit zich nergens mee en vind alles wel best :love:

aangepast door ZaZa
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 57
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hoı hoı,

Je smste gıster dat je het vandaag nog eens gıng proberen met plan B, ık ben natuurlıjk super benıeuwd hoe dat gegaan ıs. Zıjn ze ook wel een beetje lıef voor je? :P Krıjg ık nog een mooı fototje geupload? :$

Hıer ıs het WARM, vandaag lekker gezwommen en zo uıteten en de boulevard op. Ben zo blıj als ık weer bıj m'n boefjes ben. :$

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kzal zo even nieuw topic openen, want ze zijn gewoon zindelijk. Ik heb Brownie en Hupje nu samen zitten en dan ga ik het na een paar dagen proberen op een ander stuk neutraal terrein. Als het daar ook niet goed gaat tussen Brownie en Hunter dan ga ik het verder niet meer proberen. Het moet wel leuk blijven voor ze ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Ja sorry, beetje bij in geschoten om nog iets te laten horen. Ben zelf ook nog eens grieperig geweest. :( Ik heb er 's avonds voor de zekerheid gedwangvoerd, nadat ik dat gedaan had kwam het weer op gang en ging ze ook weer zelf eten. Maar ga volgende week wel naar de DA, volgens mij heeft ze weer last van haakjes..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .