Ga naar inhoud

Soes is ziek


Domino

Aanbevolen berichten

Ja, ik heb haar nu maar boven gezet, Urf was het er NIET mee eens en begon echt te slopen haha, verwend nest. Soes zit nu dus boven met lekker eten, wortelloof en water en een schone wc, zodat ik goed kan zien wat ze doet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik was vanavond weg en toen ik net thuis kwam lagen er flink wat keuteltjes door het hok heen. Wel weer die kleinere maar de structuur is heel goed. Ik heb weer medicijnen gegeven en groentes die ze lekker vind. Ook voerbakje bijgevuld en de snuggle safe bij haar gelegd, mocht ze het koud krijgen. Maar ze voelde totaal niet koud aan en was volgens mij lekker bezig geweest, gewoon lekker aan het rommelen. Wel vind ze mij natuurlijk vreselijk eng maar als ik niet kijk gaat ze wel stiekem zitten eten.

Vlak voordat ik wegging vanmiddag was ze nog bezig een groot stuk wortelloof naar binnen te werken en nu is ze daar weer mee bezig. Hopelijk kan ik haar binnenkort weer met Urf herenigen, die zit nu maar eenzaam in de ren te zitten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahahaha de oude van Soes ligt er nog maar die is aardig overhoop gehaald, dus kan ze binnenkort weer aan de gang.

Urf heeft het na een tijdje rondlopen met hooi in z'n bek opgegeven en heeft de boel in de ren laten vallen op de grond.... echt zo'n vent die niks afmaakt, beetje jammer weer ;)

Je kan wel merken dat ie z'n maatje mist, al was ie vandaag wel achter haar aan aan het rennen..... raar beest is t....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet het nog niet. Vind dat het nog steeds niet goed is. Keutels zijn nog steeds klein en ze eet wel, maar daar is ook alles mee gezegd. Normaal schooit ze alle groenten naar binnen maar nu eet ze de lekkerste stukjes eraf en de rest laat ze liggen. Met voer hetzelfde verhaal. Ik snap niet wat er mis is. :(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb na lang dubben besloten om Soes weer bij Urf te zetten. Hij zat ook maar zielig alleen en ik zag bij Soes geen verdere verbetering. Ik gaf al een paar dagen geen dwangvoer meer en ze at vanalles uit zichzelf.

Hopelijk doe ik er goed aan, ik merkte wel vrij snel toen ik haar in de ren had gezet dat ze meteen overal haar geurtje aan af ging smeren en ze pakte een dikke hooi spriet.

Hopelijk blijft het goed gaan, ik ga nog wel even door met de medicijnen. (pijnstiller en primperan)

Link naar reactie
Delen op andere sites

tjee domino bij jou zit het ook niet mee lees ik nu

ik hoop dat het goed blijft gaan

Nee bah... zo is er weinig lol aan, maar goed, dat is het risico met beesten he ;)

Hopelijk is het nog steeds goed met Soes en Urf. Geen ruzies zo nadat ze even uit elkaar geweest zijn?

Nou daar was ik wel bang voor en de eerste keer (maandag was dat) ging ie wel achter haar aan. Maar ik ben er gisteren een tijdje bij blijven zitten en het eerste wat hij deed was haar koppie likken. Even later ging hij wel achter haar aan, maar dat doet ie wel vaker. Voordeel is wel dat zij sneller is.

Maar ik kwam net thuis en toen lagen er weer keuteltjes van haar (verschil is duidelijk te zien :) ) En ik zag haar net eten (GELUKKIG!!) Dus hopelijk blijft het zo goed gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja volgens mij gaat het wel goed. Ik zag haar vanmorgen weer slepen met hooi.... ofwel ze is weer een nest aan het bouwen.... dat voorjaar blijft in dat koppie spelen volgens mij. En ik zag haar gisteren toen ik ze eten had gegeven, lekker schooien dus volgens mij is ze wel weer beter gelukkig :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .