Spring naar bijdragen
admin

Eerst het ei, dan de kip

Recommended Posts

large_151306.gif

Een Brits filosoof en wetenschapper heeft een einde gemaakt aan een mysterie dat de mensheid al eeuwen achtervolgt: eerst was er het ei en dan pas de kip. Londense kranten maakten het nieuws vrijdag bekend.

Genetisch materiaal kan niet evolueren tijdens het leven van een levend organisme. Om die reden moet de eerste vogel die een kip werd, eerst hebben bestaan in de hoedanigheid van een embryo in het ei. Met dat argument staaft de wetenschapper zijn stelling.

"Wij kunnen zonder enige twijfel besluiten dat de eerste levende materie, die deel uitmaakt van dat soort, een ei moet zijn. Het ei was er noodzakelijkerwijs voor de kip", aldus John Brookfield, professor in genetische ontwikkeling aan de Universiteit van Nottingham, aan meedere kranten.

Wetenschapsfilosoof David Papineau en voorzitter van de Britse federatie voor kippenkwekerijen (Great British Chicken), Charles Bourns, ondersteunen de stelling van Brookfield. Volgens Papineau moet de eerste kip gekomen zijn uit een ei, uitgebroed door een ander wezen. Maar het ging volgens hem wel degelijk om een kippenei, omdat het ei het embryo van een kip bevatte. (belga)

Haha grappig, waar mensen zich toch allemaal mee bezig kunnen houden :blink:

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

joepie!! ik had gelijk dus :) hihi

ik redeneerde wel anders.

Ik zei zo.

Er waren al beesten die eieren legden voor de kip er was hoor!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .