Ga naar inhoud

Wat zit hier voor ras in?


Domino
 Delen

Aanbevolen berichten

Hoi hoi,

Afgelopen nacht is het konijntje van m'n vriendin door een kat dusdanig toegetakeld dat ze het arme dier heeft moeten laten inslapen. Konijn liep altijd in de tuin rond en had heerlijk de ruimte, de planning voor een maatje was er ook maar helaas heeft het niet zo ver mogen komen. Ze hoorde vreselijk gekrijs en is meteen naar buiten gerend, daar zag ze de kat snel wegrennen de schutting op. Het konijn liep op haar af maar was zo ernstig toegetakeld dat ze niet meer te redden was.

Nu vraagt ze zich af wat voor ras erin zit. Ik heb zelf eigenlijk ook geen idee, weet wel dat het een mix is en vind het een hele bijzondere kleuren combinatie. Maar is er iets uit te herleiden?

Dit zijn een paar foto's van het beestje:

img1458559789.jpeg

img1458563381.jpeg

img1458563541.jpeg

Link naar reactie
Delen op andere sites

dank jullie...en dank aan mijn vriendin Domino voor het plaatsen van dit topic, ik heb me nu ook lid gemaakt en me even voorgesteld... het was een mooi, maar bijzonder sociaal konijn...stampertje had ik haar genoemd...als ze iets niet vertrouwde stampte ze keihard met haar achterpoot tegen de grond...ze had van mij ongeveer 150m2 ruimte gekregen om lekker te rennen, springen, graven en dollen :yes:

afgelopen nacht kroop ze heel dicht tegen me aan in de auto op weg naar de dierenarts...mn hart brak zowat, k heb gelukkig afscheid kunnen nemen op een waardige manier en heb haar geaaid en genuffeld tot ver nadat ze heen was...ze is in ieder geval niet eenzaam gestorven...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een mooi konijn zeg en dat hij nu net een maatje zou krijgen echt vreslijk dat dit je mooie lieverd overkomen is...fijn dat hij tot het laatst jou liefde heeft mogen voelen....helaas gebeurt dit vaker met konijnen wij geven dan ook altijd het advies om je dieren voor de nacht veilig op te sluiten...er dreigen meer gevaren in de nacht dan je zou denken..

Sterkte met het verlies van je mooi konijn..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat naar zeg om jouw konijn op zo'n manier te verliezen. Heel veel sterkte, en Stampertje, rust maar zacht.

Misschien een tip voor later :) : als je een konijn neemt, misschien dan een overdekte ren nemen ipv een heel terrein dat open is. Want als je ren overdekt is en goed is afgesloten, kan er ook niks meer bij, en zo voorkom je dit soort dingen. :)

Maar dat is mijn mening. :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .