Ga naar inhoud

Bucky en myxomatose


Wizzeke

Aanbevolen berichten

  • Reacties 193
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ah nee toch, Wizzeke!! :(

Je klonk zo hoopvol in je laatste posts.. Ik moest je bericht minstens drie keer lezen voor het tot me door drong, maar het is echt zo. Ongelofelijk. Ik had het jou en dappere Bucky zo ontzettend gegund dat hij er bovenop zou komen. Heel veel sterkte!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh wauw! Ik kon een tijdje niet meer op bunnybunch, maar nu zie ik AL deze reacties..

Jullie zijn zo lief:love:

Dankjewel allemaal voor de steun!

Ondertussen heb ik het allemaal al redelijk goed verwerkt.. maar ik ben er nog steeds niet goed van dat hij het niet gehaald heeft, het ging dan ook allemaal zo goed en dan zo plots eindigde het...

Georgette is gezond gebleven, gelukkig maar :) Ze is nu nog maar alleen, maar ik heb niet écht het gevoel dat ze zich alleen voelt. Ze ontsnapt nog steeds (sprint over het hek waar ik niet eens over geraak) en gaat altijd bij de kippen zitten. De kipjes vinden het ondertussen al normaal en beschouwen haar gelijk als een soortgenootje :P Alleszinds, als ik er zelf klaar voor ben en Georgette ook, zal ik een (paar) nieuwe hupseltjes gaan adopteren in het knabbelthuisje :)

En ik hoop zo hard dat ik noooooit meer te maken ga krijgen met zo'n vreselijke ziekte als myxomatose.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .