Ga naar inhoud

Mijn zieke Vlaamse reus Rambo


ChloëC

Aanbevolen berichten

Hey Chloë: ook ik lees nog steeds mee, maar zit niet meer dagelijks op het forum. Het lijkt wel alsof Fluffy misschien alsnog een lichte entreactie heeft gehad en daardoor wat verschijnselen kreeg. Het is natuurlijk ook niet niks wat hij al heeft doorstaan, maar je ziet zelf ook dat hij verder goed eet en dergelijke, dus het komt vast wel goed met deze kanjer.

Over de extra enting kan ik niks zinnigs zeggen, dus dat laat ik aan de dierenarts en eventuele BB-ers met kennis van zaken over! Succes met je superkoppel!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 582
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Zo, vandaag is mijn liefelijk koppel voor hun 2de en laatste prik dit jaar bij de DA geweest!

Ze hebben overigens nog eens een klein onderzoekje gekregen! ^^ Ze zijn niet te dik, niet te mager, hun tandjes zijn perfect, ook de nageltjes niet te lang enzoverder! Mijn mooie Mevrouw Fluf is wel zeer stressgevoelig zei de DA... Fluffy was ook wel een beetje bang maar hij lijkt er allemaal niet zo'n grote problemen mee te hebben na wat hij heeft meegemaakt!

De DA zei nog maar eens dat hij echt heel sterk is. :)

Wel is zijn ene bilspier nog steeds duidelijk onderontwikkeld?! Wat daar de reden van is, géén idee! Een hele tijd geleden heeft hij wel eens een beetje gemankt maar op een halve dag was dat over dus ik denk niet dan zo iets kan zorgen voor een heuse onderontwikkelde spier! (ze heeft het me zelf laten voelen, ik was onder dr indruk omdat het niet zichtbaar maar wel enorm voelbaar is) De DA zei dat dit wel kon door zijn lang stilzitten tijdens zijn ziekte en dat hij dan anders is beginnen lopen sinds daarna... arme jongen!

Verder zei ze dat hij er Nog beter uit zag dan 4 weken geleden... Bepaalde oude plekjes op zijn oren zijn nog aan het verkleinen, zijn haargroei aan zijn (toen) slechte oog is weer toegenomen, hij is dus nog STEEDS aan't herstellen van die smerige myxomatose die 7 maanden geleden toe sloeg!

Ik heb haar ook gevraagd of hij een entreactie kan gehad hebben (hetgeen ik 2 posts geleden schreef), en ze zei dat dit waarschijnlijk wel zo geweest zal zijn maar er nu zeker niks meer van te zien is.

Het was in totaal (2x 2 Nobivac entingen en 4 check-up's) € 80 ... €25 voor het eerste konijn, € 15 voor het tweede konijn en gratis onderzoek en consult!

Zo, hopelijk moet ik hier volgend jaar pas weer komen schrijven en kan ik dit hoofdstuk nu eindelijk helemaal afsluiten !! :)

Heel erg veel dank aan de trouwe lezers van mij en Fluffy!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoera voor Prins Fluf en z'n Prinsesje. Helemaal gezond en happy samen! :party:

Hopelijk blijf je wel schrijven over je heerlijke koppel, want het is altijd leuk om te horen hoe het gaat met konijnen met wie je zo meegeleefd hebt!

Geniet maar lekker van je beestjes, want jullie hebben er hard voor geknokt samen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Inderdaad, er zijn er 2 van de 3 die het niet gehaald hebben, dat vergeet ik niet :)

Maar toch geloof ik dat alles een reden heeft en Fluf is gewoon mijn wonder!

Bedankt voor de lieve reacties nog maar eens :)

Ik zit momenteel zwaar in de examens nog tem 27/6, daarna beloof ik een héleboel nieuwe foto's!! :)

Ik heb wel nog een klein 'probleempje'...

Enkele dagen terug merkte ik bij mijn mevrouwtje (brab/bijt) wondjes aan de binnenkant van haar oren op? rechts is het harder dan links... Wat kan dit zijn? Zou dit mss kunnen komen door overmatige grooming door haar én Fluffy (ik weet dat hij daar veel wast enz.) of is er meer aan de hand? Fluffy heeft helemaal niks en verder zijn er ook geen krab/bijtproblemen! Ze zijn wel allebei nog vollop in de rui.

Ik had trouwens al langer gezien dat mijn Mevrouw in dr oren wel zowat littekentjes heeft die van zo'n wondjes komen, had al van toen ze pas bij mij was maar het is nu sinds kort dat er verse wondjes en korstjes aan te zien zijn!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .