Ga naar inhoud

Sproeien


Aanbevolen berichten

haha ja jakkes is het wel! maar ik ben intussen wel wat gewend door dat gesproei van hem! dat vind ik eigenlijk nog viezer ... en met het knuffeltje knuffel ik niet hor!:bounce: :bunny: haha nee ik begrijp wat je bedoeld!

beetje stom maar ik vind het beetje sneu voor hem dat hij nu net weet hoe het moet en dan over 5 dagen gecastreerd wordt... het is toch zn natuur! en dat pak ik hem af! haha

maar goed hij doet het alleen als hij zelf wil... knuffeltje ligt op de grond waar hij loopt... maar doet het weinig uit zichzelf hor! ik heb eerder het idee dat zn opgekropte sexuele drift nu afgenomen is...

(net als een man die op knappen staat.... helemaal tevrede nu!:$ )hahaha

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi Cindy... dat van jou teddy had ik nog niet gelezen!~hahaha arme tekkel! wat zijn die beestjes toch allemaal grappig he!

nou goed nog ff een update!

tot nu toe heeft Snuffel neit meer gesproeid na zn castratie... wel geplast op de bank... hmmm... en ook netjes in zn wc hor!

nog een vies verhaal... had ik nog niet verteld geloof ik... 3 dagen voor zn castratie heeft meneer in barts mond gesproeid! baaaaaaahhhhhh... haha... ik moest wel erg lachen hor! bart niet... hij wilde hem van de bank zetten en tja daar had meneer geen zin in... toevallig had bart zn mond open... en helaas!

maar goed... klopt het dat het na de castratie gelijk over is... of kan het nog wel een poosje duren tot het sproeien over is?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 7 maanden later...

Hallo allemaal!

Ik heb ook een vraagje... wij hebben vorig jaar september een konijnetje (rammetje) genaamd Sammy gezellig uit een winkel meegnomen naar huis toe.. na 4 a 5 maanden begon sammy te sproeien.. je kent het wel.. tegen mijn voeten, tegen de bank etc. En Sammy was hyperactief van opwinding

Dus wij naar de dierenarts om Sam te laten castreren.. Sam werd daarna wel rustiger.. maar tot mijn verbazing sproeit hij nog steeds, niet vaak maar toch nog wel af en toe..terwijl dit niet zou mogen... en na de castratie ging hij ook nog elke keer als hij uit het hok kwam nog ff lekker plassen op vaak dezelfde plaatsen.. deed hij anders nooit... weet iemand van jullie hoe dit komt en wat kan ik er aan doen?

Mijn konijn sproeit (na castratie) nog steeds... rara hoe kan dat nou??:hmmm:

Link naar reactie
Delen op andere sites

castreren is idd geen garantie dat sproeien weg blijft.bij de meeste konijnen is dit geloof ik wel zo! maar in jouw geval dus helaas niet...

het plassen op steeds dezelfde plekes beteketn dat sammy zijn territorium aan het afbakenen is. door over zijn plasjes te legen verspreid hij zijn geur en laat daarmee aan andere konijnen zien/ruiken van "dit is van mij"!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .