Spring naar bijdragen

Hooi met tijmaroma


Recommended Posts

Ik kom net van de winkels af en ik zag bij de dierenwinkel een zak Beaphar hooi liggen met tijmaroma. Heeft iemand dit hier al eens gegeven? Het ruikt erg lekker (mijn hele auto ruikt er nu naar) en ik heb natuurlijk wel het mooiste hooi eruit gezocht. ;) Er stonden meer pakken. Ik heb een zak van 5 kg maar ik weet niet of er kleinere zakjes zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Nee dat heb ik nog nooit gezien! Ben benieuwd wat Binky vindt, laat je het nog even weten? Die van mij houden niet zo van (gedroogde) tijm..

Dat kan nog wel even duren want ik moet eerst mijn andere hooivoorraad op maken. ;) Ik haal altijd het liefst zoveel mogelijk van dezelfde partij omdat meneertje ook al reageert als ik van hooi verander. Dat moet ik dus allemaal heel rustig aan. :( Binky is dol op tijm en dille. ;)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Zit er ook wel daadwerkelijk thijm in? Bij aroma denk ik toch eerder aan een toegevoegde geur/smaakstof dan de daadwerkelijke kruid zelf.

-edit-

Google zegt dat dit is toegevoegd:

Aromatische stoffen: Tijm tinctuur 0,82 mg/kg.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Evee locked this topic
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .