Ga naar inhoud

konijnen springen (kaninhop)


robbin en floortje

Aanbevolen berichten

  • Reacties 77
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

goh als je konijnen hebt die ik heb dan uh heb je geen eens de keuze... die van mij zijn niet geschikt hiervoor... a echt niet luisteren, niet eens voor eten... b niet luisteren, c nooit luisteren! het enige wat gijs als hij er zin in heeft doet is op me schoot springen als ik OP zeg maar dan pakt ie het stukje SS uit me handen en springt gelijk weer weg.... erg gezellig..:P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind dit trouwens een heel goed filmpje over hoe Kaninhop zou moeten zijn,

je krijgt er niet meteen een verkeerde indruk van, dat kreeg ik wel van die wedstrijden waar ze allemaal die konijnen pushen en van die lijntjes aan hebben:

>http://www.youtube.com/watch?v=8GVY0_nJek0&translated=1

Het konijn op 1:55, iemand een idee welk ras het is? Zo slank en scherp van snuit. Is dit een Belgische Haas? En die kleintjes, wit met vlekjes, zijn dat jonge Vlinders?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

Ik wil heel graag gaan trainen met mijn nieuwe nijntjes (spruit en pixie) om kaninhop te doen. Maar wel zonder tuigje en doormiddel van clickertraining. Kun je mij even een pb'tje sturen over hoe ik daar het best aan begin? Ik wil het wel zonder target gaan proberen.

Oja , zijn ze niet te oud voor de training(en) ?

ze zijn 1 jaar (pixie) en 6 maanden (spruit)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Des te beter! :)

Ik citeer mezelf even:

Een target? Waar kan je dat kopen? En die dingetjes, die hindernissen, kan je die ook gewoon kopen of worden die zelf gemaakt? Mijn Mats is een heel opgewekt konijn (gisteren nog ontsnapt en rende door de hele tuin..), maar met luisteren is het weer een andere zaak. Misschien als ik eten heb, dat het dan wel lukt. :D

(Nieuwsgierig naar antwoord :) )

Link naar reactie
Delen op andere sites

haha, ik vraag me dat ook nog af, waar kan je die dingen kopen of moet je die zelf maken, lijkt mij ook wel handig, zo`n ding waarmee je konijn gewoon pal achter je aanloopt;). en die hindernissen gaat mijn vader waarschijnlijk gewoon zelf maken.

enne ik heb het zondag nog met worteltjes(1/4 van een plakje wortel) geprobeerd, maar dat wou niet echt, ik hoop dat het met witlof beter afgaat. ik hoop morgen te beginnen(mijn clicker was weer eens weg:)) en heb het zondag met een klap gedaan(in je handen klappen) maar ook dat wou niet

@Bunny_Nijntje, ik hoop dat dit antwoord goed genoeg behalve van dat target gedoe:yes:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .