Ga naar inhoud

Met Rose naar de DA...


Gast

Aanbevolen berichten

Rose heeft zich net weer voorzichtig met twee pootjes gewassen en dat ging goed! Woensdag/donderdag lukte dat niet, omdat haar hoofd toen teveel naar rechts hing. Nu staat 'ie nog steeds een tikje naar rechts, maar dat valt niet zo heel erg op. Ze eet en drinkt nu ook beter, keutels zijn al iets groter (maar nog niet op normale grootte, is alleen niet zo gek als ze minder eet als normaal). Probeer haar zoveel mogelijk te plagen met eten en gezonde lekkere dingen te geven - dat lijkt tot nu toe goed te werken. Hou alleen nog even in de gaten hoe het nou zit met dat plassen over haar benen.. We zijn er nog niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 56
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Als de urinebrand erg wordt kun je dit 1 tot 2 keer daags insmeren met spray-zwitsal babyolie.

Normaal zoals Aniek al aangaf word er ab gegeven naast panacur om een ooronteking uit te sluiten.

Vooral met de verschijnselen van een scheef hoofdje.

Ik begrijp dat je hel snel bent begonnen met behandelen des te sneller het resultaat van verbetering.

suc6

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor de tip, maar ik hou het liever op vaseline. Dat raadt mijn DA ook altijd aan en heb ik ook gewoon in huis. En door het zweven en de schone oren ging mijn DA uit van E.C. en vond AB geven daarom niet nodig. Ga er nog steeds vanuit dat het wel goed komt met die kleine meid. Ze vermaakt zich tot nu toe prima geloof ik (en mijn teen is heel leuk om van te proeven, auw).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank je wel Mindy. :) Het lijkt een beetje alsof ze goede en slechte dagen heeft. De ene dag staat haar hoofd rechter en de andere dag (vandaag bijvoorbeeld) weer een beetje schever. Ze probeert zich toevallig nu te wassen met twee pootjes maar heeft daar net niet genoeg evenwicht voor. Ze kan overigens wel héél goed tegenwerken wanneer ze panacur krijgt, dus eigenwijs en koppig is ze nog wel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Weer even een update. Dinsdag naar de DA geweest voor de injecties. Rose is nog op hetzelfde gewicht als twee weken geleden, dus dat is in ieder geval positief. Ogen, oren etc. zien er ook nog goed uit. Het enige probleem op dit moment is dat haar hoofd nog steeds scheef staat. Ze heeft dus die injectie gehad, dinsdag door de DA en gisteren heb ik het zelf gedaan (thuis). Na de eerste injectie zou ik al verbetering moeten zien, maar dat is niet het geval. Ook na de tweede injectie nog geen verbetering.

Als je haar rugwervel volgt naar haar hoofd, hoor je normaal gesproken tussen de oren uit te komen. Nu kom ik tegen het linker oor aan (op goede dagen/momenten) en er langs op slechte dagen/momenten. Valt op zich nog mee als ik het vergelijk met foto's van andere konijnen met EC, dan lijkt die 'lijn' te lopen tot aan het linker (of rechter) oog. Nog drie weken panacur voor de boeg voor Rose.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .