Spring naar bijdragen
Evee

Ganzen nemen groentetuin over

Recommended Posts

De groentetuin van Milford Pelkey in het stadje Lincoln zal er niet zo goed uitzien als andere jaren. De moestuin werd namelijk overhoop gehaald door vier tamme ganzen. Het begon heel onschuldig toen de ganzen, één wit mannetje en drie grijze vrouwtjes, een maand geleden aankwamen in de tuin van Pelkey. In het begin vond hij ze best schattig.

Al snel begonnen ze echter Pelkey’s tuin te vernielen: ze aten het gras en de wilde bloemen op, zaten aan zijn tomatenplanten en legden eieren in zijn tuin. Toen de 69-jarige man zich boos maakte, viel de mannetjesgans hem aan om de wijfjes te beschermen. Pelkey moest vervolgens een hark nemen om de gans weg te jagen.

Politie

Omdat de ganzen zijn tuin bleven vernielen, belde Pelkey uiteindelijk de politie. Die stuurden Chas Meeker, die zich echter liever niet met dat soort dingen wilde bezighouden. Het was de eerste keer dat hij opgebeld werd om tamme ganzen te vangen.

Meeker vond de schade die de ganzen aangericht hadden in de tuin van Milford Pelkey indrukwekkend. De dieren vangen was niet zo moeilijk, het probleem was om er een goede thuis voor te vinden. Een inwoner van Chester gaf de ganzen enkele dagen nadat ze bij hem toekwamen weer terug, omdat ze te veel vernielden. Momenteel hebben de ganzen een andere eigenaar gevonden en tot nu toe zijn ze nog niet teruggekeerd naar Pelkey’s tuin. De man blijft echter op zijn hoede.

Bron: hln.be

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .