Ga naar inhoud

Hope Farms


nniinnoo

Aanbevolen berichten

Maar je moet bij een paar dierenwinkels bij jouw in de buurt vragen of ze die voor je kunnen bestellen en hoeveel je ervoor betaald... want niet alle dw bestellen hem.. en ook is de prijs verschillend.. ik betaal bij ene 13,99 en bij een andere meer dan 20 euro voor 15 kg

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik betaal bijna 7 euro voor 3 kg.. dat lijkt me dan erg veel vergeleken met 15euro voor 15 kg :O is de grootste die ze hebben, is vragen of ik kan bestellen :)

Grotere verpakkingen zijn vaak goedkoper in verhouding;)

@Stampy: Het is goed om even te kijken wat voor voer je hebt, veel voeders voldoen namelijk niet aan de juiste samenstelling.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Echinacea moet inderdaad niet standaard in het voer zitten, maar het is wel goed om een kuurtje te geven in de vorm van pilletjes of druppeltjes om de weerstand te verhogen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ehmm..eigen merk van de welkoop, Kenner, zal het wel niet zijn, dan heeft de welkoop nog Kenner van 't land, maar dat zal het ook wel niet zijn, want dat is ook een eigen merk. Verder heeft de WK geen grote zakken meer geloof ik...

Link naar reactie
Delen op andere sites

het merk van de kenner is ook goed, wel met het geel label. Maar de samenstelling van de hope farms is beter en eigenlijk is ie ook niet echt duurder..

Ik heb eerst kenner gegeven en meen dst ik 4,79 betaalde voor 5 kilo

Wat bedoel je met geel label?

Link naar reactie
Delen op andere sites

In de rode/roze zit robedine toegevoegt. Dat is een middel tegen cocciodose, waarvan het geen zin heeft om het preventief te geven, omdat je konijn dan resistent wordt voor de stof, en dus niet goed behandeld kan worden mocht ie alsonog coc krijgen;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .