Spring naar bijdragen
Vanessa

Gerbils

Recommended Posts

Lees dit artikel!

Gerbils zijn leuke nieuwschierige, drukke beestjes. Met wat geduld en aandacht zijn ze ook erg goed tam te krijgen. Ze zijn zowel overdag als snachts actief. [br /][br /][br /][br /]

[div]Aanschaf[br /]Gerbils zijn te koop in dierenspeciaalzaken. Je kunt echter beter je gerbil bij een hobbyfokker vandaan halen, omdat je daar de ouders kunt zien en weet dat het dier gezond is. Er zijn ook verschillende knaagdieropvangen die gerbils hebben zitten, neem ook deze dieren in overweging als je op zoek gaat naar gerbils.[br /][br /]Gerbils zijn sociale dieren, je moet ze nooit alleen houden. Mannetjes kunnen erg goed samen, vrouwtjes kunnen nog wel eens vechten. . . .

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Heb het al gelezen. Ik vind het een goed artikel! :yes:

Waarom zet je het eigenlijk op het forum? Vind je het gewoon goed of komt het idee van jou?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

hey,

Het was eigelijk niet echt de bedoeling hoor, ik wou wel het een en ander aan het artikel toevoegen. Duwde even op de verkeerde knoop.

Heb ondertussen al een mailtje gestuurd aan Evelien en een dag later (vandaag dus) staat het er reeds in verwerkt. Het artikel rond gerbils is dus een beetje uitgebreid.

Dank u Evelien!

Vanessa

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .