Ga naar inhoud

Lees eerst de regels van dit forum!


Evee

Aanbevolen berichten

Voor informatie over ziektes van konijnen kun je dit artikel doornemen.

Voor informatie over EHBO bij konijnen kun je dit artikel lezen.

- Als je een ziek konijn hebt, twijfel niet en raadpleeg een dierenarts. Dit forum is bedoeld voor topics die snel een antwoord vragen, of om een second opinion van de leden hier te krijgen over een diagnose van de dierenarts. Ook niet medische spoedgevallen mag je hier onder de aandacht brengen.

- Wij zijn geen dierenartsen hier en reageren gewoon uit eigen inzicht en ervaring. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor het welzijn van je dieren, je bent ook altijd zelf degene die de stap kan nemen verdere hulp in te schakelen van een specialist, wij kunnen dat vanaf een forum moeilijk beoordelen.

- Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerde of onvolledige adviezen die gegeven worden. Als je een ziek dier hebt is het jouw eigen verantwoordelijkheid om er voor te zorgen en er op het juiste moment mee naar de dierenarts te gaan. De adviezen op deze website worden gegeven uit ervaring en als eigen mening van onze gebruikers, wij proberen alleen maar te helpen, maar op afstand is bijvoorbeeld een ziektebeeld moeilijk te beoordelen. Zelf ben je altijd de verantwoordelijke voor het welzijn van je huisdier.

De algemene regels van bunnybunch zijn hier te vinden.

aangepast door Evee
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .