Ga naar inhoud

The Hay Experts (UK)


hyperpancake

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Willen jullie er op letten dat jullie in dit topic geen links plaatsen? Overleggen mag wat mij betreft best, ook afspreken om samen te bestellen en dit topic mag van mij ook gerust blijven bestaan, maar let op dat er geen clickbare links in geplaatst worden, dat is in strijd met de BB regels.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat het beleid is, dat er in de openlijk leesbare forums geen reclame mag worden gemaakt, wat het plaatsen van een link in zekere zin wel is.

Je kunt natuurlijk altijd een oproep plaatsen met de vraag of iemand bij winkel x wil bestellen en bezorgkosten wil delen. Dan kan iemand die dat wil altijd een persoonlijk bericht sturen. Het is dan wel handig om te vermelden in welke plaats je woont ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus als je iets wilt delen wat op die site staat moet je een geheel stappen plan schrijven hoe iemand anders het op die site kan vinden, ipv eventjes snel een linkje te delen?

Je kan toch gewoon de naam van het product noemen? Iedereen hier is slim genoeg om dat dan te kunnen vinden denk ik zo :)

Maar het klopt, eventjes snel een linkje delen mag niet meer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

de levering van engeland naar Holland/ belgie gebeurd door Interlink express. (volgens mijn mailtje van deze week dat het ging geleverd worden)

verdere afhandeling is gebeurd door de post hier in belgie...

moet zeggen dat ik er geen klagen van heb 3de bestelling hier en altijd heel netjes en vooral heel snel!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier is het volgens mij ook altijd DPD, tot nu toe altijd goed gegaan. Denk dat ik binnenkort weer eens wat ga bestellen daar, maar dan misschien samen met iemand. Als ik iemand in de buurt kan vinden, haha.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 jaren later...
  • 4 maanden later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .