Ga naar inhoud

29 oktober castratie Sophie


bikkel

Aanbevolen berichten

  • Reacties 338
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

O neen ! Zo erg eerst na bella nu ook nog Sophie.. Ik begin tranen in mijn ogen te krijgen. Ook voor bikkel ... nu krijgt hij geen vriendin ... Maar misschien beter zo , ik denk ook niet dat het goed is voor een konijn iedere keer een ander vriendje ? Of misschien nu een vrouwtje dat al gesteriliseerd is ?

Veel sterkte !

Link naar reactie
Delen op andere sites

bedankt voor jullie lieve reacties....

Blijkbaar hebben we gewoon pech met onze meisjes.....voor ons betekend dat nu wel dat we het geen 3e keer meer aandurven en Bikkel het met ons zal moeten doen!

Ik ben van mening dat konijntjes met zn 2 horen maar hier niet meer....ik zal plechtig beloven dat Bikkel niks te kort komt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik begrijp heel goed dat jullie deze ellende gewoon nooit weer willen. Ook ik ben van mening dat konijnen gewoon samen moeten maar er zijn altijd uitzonderlijke situaties. Bikkel leeft bij jullie als een prinsje, hij zal echt niks te kort komen. Sophie heeft zijn leventje verrijkt, maar ik weet zeker dat hij zonder vriendinnetje ook gelukkig is. Soms is de prijs die je moet betalen gewoon te hoog.. En hoewel de DA rekening ook niet niks zal zijn geweest, is dat niet de prijs waar ik op doel..

Misschien dat jullie het in de toekomst nog eens aandurven, als dit verwerkt is, en anders niet. Daar zou ik me echt niet schuldig om voelen. Ik vind het zelfs al verschrikkelijk dapper dat jullie het na Bella nog eens geprobeert hebben.

Daarvoor, en voor alle zorg en liefde die jullie Bella en Sophie (en Bikkel) gegeven hebben, verdienen jullie echt een enorm compliment.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik sluit me helemaal aan bij Dollie, ik vind het heel dapper dat jullie dit na Bella hebben aangedurd.

Daarvoor kan ik jullie alleen maar heel veel complimenten geven.

aangepast door Gast
typefout
Link naar reactie
Delen op andere sites

zo vandaag hebben we alles afgesloten....

ik moest het vervoersmandje nog ophalen en de rekening gaan betalen....

Sophie was rustig gegaan, de andere dierenarts zei al dat ze heel snel achteruit ging, ze hadden dit nog niet meegemaakt...en de uiteindelijke doodsoorzaak??? Ik heb alles netjes meegekregen, de rekening bedroeg 312 euro.

Bij thuiskomst lag van beide dierenpraktijken een sterktekaartje in de brievenbus. Erg attent......en nu gaan we verder als een gezin van 3!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .