Ga naar inhoud

konijn knaagt aan de tralis


astrid1988

Aanbevolen berichten

ik ben ook bezig me konijn tralies knagen af te leren het is al zo ver dat als die knaagt ik hem alleen nog maar aan hoef te kijken en dan stopt die eerder ging ik hem dan een tikje op de neus geven haha

Ha ha. HA HA. Oh wat leuk. Ik word hier echt kwaad van!

Stop met je konijn in dat kooitje op te sluiten.

Dat je dat doet is tot daar aan toe maar dat je haar ook op de neus tikt omdat ze zwaar gefrustreerd raakt doordat je haar opsluit is helemaal van de gekke. Je straft haar nu omdat ze gefrustreerd is dat ze in een kooitje moet zitten. Nu heb je straks ook nog een angstig konijn. Of eigenlijk heb je dat nu al. Ik vind dit echt ver over de schreef gaan en word hier echt heel boos, verdrietig en eigenlijk gewoon misselijk van.

Ja ik weet dat dit topic heel oud is maar ik moet dit toch echt even kwijt. Bah bah.

Link naar reactie
Delen op andere sites

mijn konijn angstig haha jij weet helemaal niet hoe mijn konijn is dus kan je er niet over oordelen!! ze is niet angstig ze komt nog altijd naar me toe en krijgt knuffels en ze gaat er uitgegebreid voor liggen dus jij hebt niks te zeggen je roept maar wat terwijl het helemaal niet waar is ! het word tijd dat dit topic sluit !

Link naar reactie
Delen op andere sites

... want kinderen 'tikken' is natuurlijk wel heel normaal...

En je doet het zo zachtjes dat ze denkt dat je aait? Dus nu iedere keer dat ze knaagt ga jij haar eigenlijk aaien? En je denkt dat het zo opgelost gaat worden?

Zit ze nog steeds zo vaak in dat kooitje of is er inmiddels een permanente ren?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je bent zelf degene die dit topic na 4 jaar omhoog heeft gehaald om te komen melden dat jij je konijn een tik op de neus geeft dus wat dat betreft zou ik eens even snel m'n mond houden over 'tijd dat dit topic sluit'.

Je zegt dat je na het tikken maar hoeft te kijken of ze stopt met aan de tralies knagen.

Dan ga ik er vanuit dat ze bang is om een tik te krijgen en gestraft te worden.

Dat ik niks te zeggen heb weet ik onderhand wel, niks of niemand heeft bij jou iets te zeggen, zo veel was wel duidelijk. Maar aangezien jij je niks aantrekt van alles wat hier gezegd wordt zeg ik ook gewoon wat ik te zeggen heb zonder me nog veel aan te trekken of jij dat leuk vindt. Jammer voor je, je denkt toch niet dat ik nu m'n mond ga houden over hoe jij met je konijn omgaat hè :D Je moet niet denken dat omdat jij continu een grote mond opzet tegen alles en iedereen wat je niet aanstaat mensen daar van onder de indruk zijn hoor. Ik bepaal zelf wel of ik iets te zeggen heb.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ze zit nog in de kooitje maar ik ben nog op zoek naar een ren... en ja het lukt ook hoor ze knaagt al veel minder dus ff doordrukken :D ik geef niet op!

Nee, niet opgeven, gewoon doorzetten, je krijgt dat rotbeest wel klein! Ze moet en zal eronder hè, tot er niks van het konijn-zijn meer over is en het veranderd is in een apathisch ellendig hoopje in een kooitje.

In de tijd dat jij een ren aan het zoeken heb heb ik hier buiten inmiddels een ren van 50 vierkante meter opgezet en overdekt. Ik weet niet waar je zoekt of wat je eisen zijn dat je nog steeds een ren aan het zoeken bent, maar als ik een simpele ren binnen wil dan heb ik er binnen een week een staan. Mocht dat op de een of andere manier niet lukken dan had ik de kamer konijnproof gemaakt, dat is ook niet iets dat dagen werk is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .