Ga naar inhoud

Algemeen Clickertraining topic


Cynthia

Aanbevolen berichten

  • Reacties 871
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

  • 2 maanden later...

Super leuk filmpje :)

Ik zou zeer graag met mijn konijnen trainen en ze dingen aanleren. Ik weet alleen niet hoe dit kan met 2 konijnen...

Ze zitten buiten in een ren en ik heb niet echt de mogelijkheid om ze vrij te laten in de tuin.

Dus een clicker is dan niet zo evident natuurlijk... Eventueel kan ik ze meenemen in de garage, zodat ze apart zitten, maar als het niet echt nodig is vervoer ik ze liever niet :)

Alles suggesties zijn dus welkom! :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

ik ga binnenkort de training met paco terug ophalen.

Door hem te koppelen en hun nieuw verblijf en het warm weer

is het lang geleden . Ook omdat ik nu genieg tijd heb

kan ik zeker rustig terug beginen . Hij kan al over hindernissen springen en

door de tunnel en alles je zijn naam roept komt hij .

Ik ga eerst terug rustig klik beloning doen en als hij dat

onder de knie krijgt . Dan ga ik verder .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lilly kan het al heel goed, ben zo trots op mn kleine meisje.:yipi::yipi::yipi:. Bailey wilt ook wel kunnen maar haar aandacht is na een klikje weg. Maar die ene keer kan ze het wel goed, ben er ook trots op. :yipi::yipi::yipi:. Chanel wilt nog niet maar ze staat wel altijd goed mee te kijken.(Chanel schrikt nogal snel, ik ga met haar proberen als ze vanonder zit. Ben sowiso al heel trots op haar.^^ En ZaZoutje, die zit ook mee te doen, juist hetzelfde trukje, en dan krijgt hij ook een beloning. Maar ik heb liever dat hij met zijn pootjes op de grond blijft.:P

En konijnenlover, gewoon verder doen, na een tijd zal ze het wel snappen. :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Twee konijntjes van mij kenden ook 'hoog'. Dat sloeg wel een beetje door op een gegeven moment. Als ze ook maar dachten dat er iets was, werden het plotseling 2 stokstaartjes die zo hoog mogelijk gingen staan bij elke boe of bah die ze een paar meter verderop hoorden. Eén van de dames liep bij het commando 'hoog' gewoon staande op haar achterpootjes random ergens heen en stond daar dan om zich heen te kijken voor haar beloning XD

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haha zie het al voor me :P. Lilly kan het elke dag beter en beter, Bailey kan zich al veel beter concentreren, Chanel kan het ook al en ZaZou doet nog altijd enthousiast mee. Ik leer ze op met gepelde zonnebloempitjes, vinden ze lekker en het is snel op. In het midden als ik vind dat ze het goed doen krijgen ze van mij een stukje johannesbrood.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 6 maanden later...

Ik gebruik voornamelijk brokjes van Beaphar care+. Een voer die ze normaal niet krijgen. Afhankelijk van wat ze echt lekker vinden en van wat ik train gebruik ik ook stukjes witlof, andijvie en kruiden. Normaal krijgen ze hier SS als hoofdvoer en ook hiermee doe ik weleens spelletjes. :)


Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik gebruik eigenlijk vooral zijn hoofdvoer. 's Morgens krijgt hij zijn eten in de snackbal en 's avonds "verstop" ik het de ene keer en de andere keer doen we met ongeveer de helft van zijn portie trucjes. Zo krijgt hij wat afwisseling en wordt hij het eigenlijk bijna nooit beu (als ik merk dat hij minder enthousiast wordt, geef ik het hem gewoon). Door de dag heen laat ik hem soms ook wel iets doen voor een stukje wortel of witlof, maar dat is dan maar 1 of 2 trucjes, niet echt "trainen". Maar ik heb dan ook een heel enthousiast konijn, bij mijn kat lukt dat niet en moet ik hem echt iets speciaals geven voor een trucje. :P


Link naar reactie
Delen op andere sites

HWJ hoofdvoer is hooi :P dat moet je tog weten hahaha :P de ss is bijvoer ik geef hope farms rabbit balance en doe er ss doorheen en ze eet alles op! terwijl ik eerst dacht dat ze geen ss luste omdat ik het al wel 2 keer heb geprobeerd en de 3de keer wel ?? hmm 3 keer scheepsrecht !


Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 1 maand later...

Ik up dit topic weer eens eventjes omdat ik wel geïnteresseerd ben. Heb de 1e 18 blz gelezen maar zag dat er nog 26 waren dus ben doorgeskipt. Ik heb vandaag met clicker getraind met Napoleon en na 3keer klikken ging ik verzitten, waardoor de clicker klikte en meteen zat Napoleon te kijken van he... Meteen een beloning erin gestopt.


 


Ik wil hem graag leren zelf in de bak te springen en zelf in de draagmand te springen, voor het geval dat het nodig is, dan hoef ik hem niet op te pakken. Al die leuke trucjes komen dan misschien later wel.


 


Ik ben me dus net aan het inlezen en hoor graag andere ervaringen over hoe het gaat met jullie konijn en training.


Wat ik me wel afvraag, uiteindelijk is het toch de bedoeling om de tijd tussen klik en beloning langer te maken, en uiteindelijk alleen te klikken (evt. om en om met beloning)??


Link naar reactie
Delen op andere sites

Veel succes, kan je eerst niet beginnen met een makkelijker trucje, want het was wel zoeken voor mij hoe ik het moest doen. 


Als het kunstje gedaan wordt, klick je, zeg je de naam van de commando en geef de beloning. Het doel van clickeren is om het alleen met het commando en een beloning te doen, de clicker valt dan weg.


 


Ik ben vandaag terug begonnen, Lilly was op weg naar een 2de kunstje maar na de dood van Zazou ben ik gestopt. Eventjes later terug willen beginnen maar Lilly haar concentratie was te snel weg. Dus vandaag ben ik terug met hoog begonnen. Ze begon het al een beetje te snappen. Spijtig dat ze het verleren.


Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .