Ga naar inhoud

Teuntje eindelijk weer bij Tooske (en Fientje)


Geertje77

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Vandaag was het dan eindelijk zover. Teuntje is 2 weken geleden gecastreerd en mocht dus eindelijk bij z'n zus Tooske en nieuwe vriendin Fientje.

Ik twijfelde even hoe ik het koppelen zou gaan aanpakken. Tooske en Teuntje zijn 3 maanden gescheiden geweest en Fientje en Teuntje kennen elkaar nauwelijks.

Dus heb ik eerst het hok van de dames grondig gereinigd. In de toiletbak plasje en poepjes van Teuntje gelegd. De dames in de ren en Teuntje alleen in het grote binnenhok, zo konden ze elkaar wel zien. Binnen enkele minuten waren broer en zus elkaar door de tralies aan het likken!!

Dus ik dacht Whatever, ik zet ze gewoon bij elkaar en blijf erbij. En het ging echt super. Het leek wel of Tooske en Teuntje elkaar toch nog kende (kan dit???). Ze likte elkaar direct helemaal af, geweldig. Tja en Fientje zou Fientje niet zijn....die bleef doodgemoedereerd languit liggen hahaha. Teuntje kwam paar keer bij haar snuffelen, likte elkaar even en toen was die kennismaking ook geslaag.

Ik ben helemaal blij met m'n gelukkige nijntjes.

Foto's volgen nog wel, ik wil ze nu even lekker met rust laten.

Maar voor nu is het dus SUPER!!!!!!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .