Ga naar inhoud

Graven in kattebak -> zou zandbak helpen?


PeterV

Aanbevolen berichten

Inderdaad leuke foto's! Ik ga voor Kappie zeker ook zoiets zoeken zodat ze kan graven! Zal ze zeker ook supergraag doen.

Koop ik best een gesloten kattenbak of gewoon een plastic open doos zoals Kimmi? Met zand of kattenbakvulling?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb voor mijn fransoos een zandbak in de buitenren staan. Dat wordt inderdaad wel nat,maar het speelzand is ook zo weer droog hoor! Is toch ook niet erg als het nat wordt? Ze graaft er af en toe in,maar ze vindt het gewoon heerlijk om er languit in te liggen! En dat is dan ook iets wat ze vaak doet! Ook is het met het warme weer heerlijk koel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voorlopig staat ze er nog. Ik ga nog eventjes afwachten. Voorlopig halen we de keutels eruit met zo'n schepje van een kattenbak. Ik heb vandaag gezien dat ze er toch regelmatig eens inspringen en een beetje graven.

En ... Grijsje blijft graven in de kattenbak...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een lage kattenbak gekocht zonder bovenstuk, ongeveer 12 cm hoogte. Er vliegt wel eens wat uit, maar ik heb krantenpapier rondom gelegd, dus het valt al bij al goed mee. Ik heb er chinchilla badzand ingedaan, op aanraden van Zoomart. Dit is zéér fijn zand dat eigenlijk bedoeld is om de chinchilla hun haar te zuiveren. Het valt meteen uit het haar, superhandig!

Kappie blijft in haar huisje naar het toilet gaan, dus dit is wel tof.

aangepast door Fie
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .