Spring naar bijdragen
PeterV

Snakken naar vakantie!

Recommended Posts

Wij verlangen hier heel erg naar onze vakantie!

Het is hier alles behalve de beste periode uit ons leven geweest het laatste half jaar!

Vorig jaar in oktober ben ik 's nachts wakker geworden met fenomenale pijn in mijn linkerarm en -borst. Na een aantal onderzoeken bleek dat ik zo snel mogelijk aan mijn nek moest geopereerd worden! Er was een discus tussen 2 wervels gescheurd en het binnenste was eruit gekomen en zat tegen mijn ruggenmerg te duwen. Begin november ben ik dan geopereerd geweest. Men heeft een prothese tussen die 2 wervels geplaatst. De dokter vertelde toen dat dat een routine-operatie was... Na een maand of 2 heel erg vervelende revalidatie ben ik dan plots terug pijn beginnen krijgen in mijn armen en handen. Na een tijdje werd dat erger en erger en werden mijn handen en armen rood en gezwollen. Een tijdje later had ik dat ook aan mijn voeten. Na een heleboel onderzoeken en second opinions bij allerlei specialisten (oa ook in het universitair ziekenhuis in Leuven) zeggen alle dokters ongeveer hetzelfde: door die operatie is mijn autonoom zenuwstelsel geïrriteerd geraakt! De enige behandeling is medicatie nemen om de zenuwbanen te herstellen en zware pijnstillers slikken. Men heeft mij toen ook heel grofweg gezegd dat de genezingstermijn ligt tussen een paar maanden en ...nooit! Intussen is de pijn al wat beter onder controle (begin maart kon ik nog niet uit de zetel komen van de pijn) en is de zwelling en zo weg. Maar ik sukkel dus heel de dag door met knagende pijn die soms erger wordt en ik heb ook voortdurend heel erge "zombie-momenten" door de medicatie... Een maand geleden voelde ik mij redelijk goed (ik ben toen ook begonnen met die ren te maken voor de nijntjes), maar de laatste 2 weken is het weer een stuk slechter. Ik leef nu dus al 7 maanden met pijn en het is vooral de onzekerheid of het ooit zal genezen dat zwaar op mij, maar ook op ons gezin weegt!

Om dat alles toch een beetje proberen achter ons te plaatsen gaan we met onze caravan van 7 tem 21 juni naar een mini-camping in Zeeland! We zien er heel erg naar toe uit en we hopen natuurlijk op mooi weer en niet teveel pijn die periode...

Voila, ik wou dit relaas toch eventjes kwijt op dit fantastische forum!

Groetjes

Peter

PS: De konijnen gaan die 2 weken heel goed verzorgd worden door mijn schoonvader. Dat is ook een dierenvriend!!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Jemig ,wat een verhaal.

Hoe heb je het voor mekaar gekregen om die enorme ren te bouwen?

Kan de pijn mischien daardoor afgelopen weken erger zijn geworden?

Chapeau hoor!

Maar aangezien jullie konijnen nu op een prachtig "vakantie"adres wonen, denk ik dat jullie vakantie dubbel en dwars verdiend is!

Zal vast voor je duimen dat jullie het er mooi gaan hebben.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Mijn vakanties voor dit jaar zijn zo goed als voorbij... geen vakantie in de zomer voor mij, maar lekker goedkoop buiten seizoen :baby:

Ik weet maar al te goed wat het is om zenuwpijnen te hebben. Vorig jaar in april aan mijn rug geopereerd, mijn discus was er ook helemaal tussenuit geschoven. Bij mij zitten de wervels nu bot op bot op die plaats. (kraakt lekker :lol: )

Gelukkig voor mij heb ik "maar" 2 maanden afgezien. Maar ik heb net als jij erg lang met de schrik gezeten. Het gevoel in mijn voeten en benen was ongeveer 3 maanden na de operatie volledig terug. Maar dat had net zo goed langer kunnen duren, er was geen enkele dokter die mij een deftig antwoord wilde of kon geven. Ik heb dus enorm geluk gehad en eigenlijk is mijn rug er nu beter aan toe dan voor de operatie...

Ook dat "high" voelen van de medicatie ken ik... heb 6 weken op morfine gelopen (nu ja gelegen ,gaan ging niet meer) en dan waren ze in het ziekenhuis ook nog vergeten mij een voorschrift te geven om af te bouwen...waren geweldig toffe afkickverschijnselen, mijn vriend kan erover meespreken...

Moet wel zeggen dat ik vorig jaar al helemaal wazig was van een voltaren en dat dat mij nu gewoon niets meer doet...het went blijkbaar.

Alleszins veel plezier op vakantie en vooral de hoop niet verliezen..., jezelf niet opjagen als je weer een paar dagen tot niets in staat bent en je het gevoel hebt van andere mensen te profiteren, ik weet hoe moeilijk DAT is... Geniet van de goeie momenten en...vergeet niet om af en toe eens gewoon te gaan liggen...ook al denk je geen tijd te hebben...je lichaam heeft dat gewoon nodig...

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Hoe heb je het voor mekaar gekregen om die enorme ren te bouwen?

Met de eerste warmte en vooral droogte denk ik (een paar dagen na Hemelvaart) voelde ik me plots stukken beter! Ik ben er dan maar ingevlogen om die ren te maken! Naar de namiddag toe gingen mijn lichten wel telkens uit hoor! :bunny3:

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Jeetje, wat een verhaal zeg! Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie nu aan vakantie toe zijn! Hopelijk gaan jullie een geweldige vakantie hebben straks, alvast veel plezier gewenst en succes met je verdere herstel!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Jeetje, wat heb jij een hoop meegemaakt. Jullie zijn er nu wel aan toe om op vakantie te gaan. Ik hoop dat het een heel leuke vakantie wordt en je niet teveel last van pijn hebt.

Alvast veel plezier met je vakantie en succes met je verdere herstel.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast Xociquetzal

veel plezier op vakantie...:) na die mooie ren die je gemaakt heb en alles wat je achter de rug heb, verdien je zeker een vakantie....zonder pijn en problemen...:)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

fijne vakantie

ik ga ook altijd naar mini camping in zeeland

welke stuk zit je?

ik meestal bij vrouwenpolder

erg moooie natuur daar

natuurgebeid oranje zon

kan je genieten van mega wilde nijnen

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Jeetje, wat een ellende heb je achter de rug. Ik hoop, dat je een fijne vakantie gaat krijgen!

PS, volgende week zit ik een weekje, in Zeeland. Op vakantie..

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Wij gaan naar minicamping de broodkist in Koudekerke (Walcheren)

leuk hoor, is ook mooi daar

ik kan je echt aanraden om een wandeling te gaan maken in oranje zon(koningin Emmaweg in Vrouwenpolder)

als je het trekt natuurlijk!!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Jeetje, dat is nogal niks..

Dat moet echt al een zware tijd zijn geweest, en jammergenoeg nu nog steeds. Ik hoop echt dat het snel beter zal gaan.

Ik hoop dat jullie een hele fijne vakantie gaan hebben en dat de pijn je niet teveel in de weg gaat zitten.

Geniet er maar van!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .