Ga naar inhoud

over 4 dagen een nestje


Claire

Aanbevolen berichten

Tja claire dat heb je toch een beetje aan jezelf te danken omdat je in alle topics wat anders verteld en het verhaal steeds onduidelijker word.

je doet toch wat je zelf wilt en bent er nog van overtuigd dat het goed is ook.

en ik heb ook zo m'n twijfelfs of het castreren wel echt gaat gebeuren of dat je dat alleen maar zegt om ons gerust te stellen???

Snap ook niet dat er geen lampje bij je gaat branden als er zoveel mensen negatief tegen je doen, heb je dan nog niet door dat we je niet in alles geloven?

Eerlijkheid duurt het langst hoor!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik mag echt niet de ram laten castreren. Hoe graag ik het ook wil. Echt en ik wou jullie echt niet kalmeren (omdat jullie dachten dat ik het zei om jullie rustig te houden). Ik heb heel erg veel gezeurd, maarja dat helpt niet bij ons mam. Maar dat hok op die foto die heb ik nu 2 staan. 1 staat er bij die kennis. In het ene hok zit 1 konijn in en in die andere zaten 2 konijnen. Maar die zijn verhuist naar een verdiepingenhok. Omdat ik het ook iets te klein vond. En morgen bevalt het konijn. Ik zal foto's maken als jullie dat willen. Maar ik wil wel erg graag mijn ram laten helpen maar het mag niet. Met Vriendelijke Groeten Claire

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja gelukkig wel. Maar ze hebben daar dwergkonijntjes 1 is er bevallen. En die jongen komen al uit het nest. Die zijn zo klein en dan die kleine oortjes echt leuk om te zien. En een klasgenoot van britt die hebben veel dieren. En er zijn ook wilde konijnen. Die hebben met vrouwtjes gedekt en ze hebben pas jongen gehad. Die zijn nu al groot. En nu hebben ze weer jongen van die witte met zwarte oortjes. Die komen ook uit het hol dat is ook erg schattig om te zien. Maar die mensen willen de wilde moeder en de jongen vangen en dan in het bos los laten. Ik zou ze gewoon bij die andere dieren laten. Dan krijgen ze ook eten enzo. En het konijn van die kennis zou gisteren bevallen. Maar ze is niet bevallen. Ook vandaag nog niet. Ze is wel aan de dikke kant. En ze heeft al een nest gemaakt. En de tepels zijn ook nog helemaal niet dik. Komt er pas melk in als de jongen er zijn ? Ik hoor het wel. Met Vriendelijke Groeten, Claire

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .