Ga naar inhoud

Knorrig


Cynthia

Aanbevolen berichten

Goh ik had net hetzelfde aan de hand. Ik vermoed dat ze zo knorrig doen omdat ze nu met een ventje zitten en mss hun hormonen beetje parten spelen. Denk ik..

Maar dat knorrig gedoe gaat wel weer over hoor ihi, hier heeft het niet zo super lang geduurd.

Groetjes Sofie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze wordt ergens deze zomer 3 jaar.. Gelukkig dat het waarschijnlijk overgaat.. Ze was eerst altijd heel lief, niet echt een schootkonijn, maar ik had gelezen dat dat ook niet bij haar ras past(Alaska)..

Mijn konijn is denk ik zwanger ja, de ram wordt volgende week gecastreerd.. Ik dacht eerst dat het een vrouwtje was, dus vandaar..

Maar als ze zwanger is is het echt nog maar een paar dagen, kan ze daar echt nu al last van hebben?

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb even terug gelezen en je ram is niet gecastreerd en je voedster is waarschijnlijk zwanger.... waarom heb je de ram dan terug bij haar gezet?

als de voedster al niet zwanger was bij je eerste bericht dan zal ze het nu zeker zijn als je ze samen laat zitten......

ja knorrig gedrag kun je al snel merken aan voedsters....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is je voedster voor het eerst zwanger nu? Want daar is ze echt véél te oud voor! De botten die het bekken vormen zijn op die leeftijd met elkaar vergroeid, en dat geeft problemen bij de bevalling. Dat kan resulteren in dode jongen, dode voedster, of beide.

dat wil ik niet, zou ik ze dan moeten laten aborteren?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat de fokkers hier je beter kunnen adviseren aangezien ik niet precies weet hoe de risico's zijn en wat meer risico meebrengt: abortus (castratie) of toch de kleintjes laten komen. Maar nu de voedster castreren zou een optie kunnen zijn. Even afwachten hoe de 'experts' er over denken dus.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .