Spring naar bijdragen

Iritha

Members
 • Aantal bijdragen

  491
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profielopmerkingen geplaatst door Iritha

 1. Je inbox zit vol, dus dan maar zo :).

  Mijnstijl heeft wel mooie foto's zeg! Ik zie inderdaad dat de prijzen best duur zijn. Sowieso eerst nog even door sparen, haha.

  Heel erg bedankt voor je snelle reactie. :)

 2. Oh handig zeg :D , toch maar eens naar de markt volgende week.

  Ik woon op Flakkee, een eiland net boven Zeeland. :)

 3. Dus het zwart witte buitenkantje haal je eraf?

  Ik heb vandaag de markt net gemist, van de week maar in de supermarkt kijken of het beetje betaalbaar is en of ik het zonder zout kan vinden. :D

  Dankjewel! :)

 4. Ohhh, slim! In de supermarkt heb je die toch vaak met zout erop? Dat lijkt me niet goed. Vallen normale zonnebloempitjes in de supermarkt te halen?

  En hoeveel is dan 'te veel' om te geven? Hoeveel gram per dag / week?

  Ik vind het wel een goed idee. Hoewel ik wel ergens op de site had gelezen dat een heleboel soorten pitten giftig zijn, zo ook appelpitten. Weet je zeker dat het gezond is?

 5. Ze zijn wel even groot, maar de ene is wat molliger. Ik weet niet of dat komt omdat zij gewoon dikker is, of dat het natuurlijke bouw is. Ze zijn even groot, dus ik probeer de dunnere wat extra te geven, tot ik zoiets heb van.. Nou nu wordt ze wel dik. Vind het wel zielig voor degene die al op hoger gewicht zit. Die wordt dan helemaal boos als ik de ander extra bijvoer. =(

 6. Oh dankjewel! Ik heb op het moment nog 4 kilo Puik liggen, maar was inderdaad al aan het zoeken naar hope farms.

  Ik woon 50 minuten van Dordrecht vandaan, en heb geen auto (17jr), dus dat wordt bestellen.

  Ben hier wel heel blij mee, dankjewel!

  Net even op de site gekeken, maar daar ga ik zeker bestellen zeg :D

  Eerst weer even weekje of twee werken, dan ga ik daar maar eens een bestelling plaatsen!

 7. Jij ook een fijne kerst! Dinsdag op vakantie naar Noorwegen, woohoo :D (Sorry, heb er gewoon zo'n zin in dat ik het tegen iedereen zeg, haha!)

 8. Echt geen idee hoe oud ze zijn. Ik heb voor de rest geen konijnenervaring, maar enige wat ik kan zeggen is dat ze ouder dan een jaar zijn, volgroeid dus. Ik vroeg het ook aan Hannie, van de opvang, maar die zei ook dat ze het niet kon zeggen. Dus ik hoop dat ze 1 jaar zijn, dan kunnen ze nog heeeel lang mee. :D

  Ik heb ook gelezen op BB dat het bijna onmogelijk is om het verschil te zien tussen 1 en 5 bijvoorbeeld, vooral omdat ik geen foto's van hun jeugd heb.

 9. Ik weet niet of het zusjes zijn. Ik heb ze eind September in een opvang gekocht, en daar waren ze samen gevonden in een woonwijk. Ze hebben twee weken in de opvang gezeten, en nu sinds september bij mij, maar van vechten is nooit sprake geweest. Soms is Jill een bullebak en jaagt Ginny weg, maar vechten is het nooit geweest. :) Ik heb hier ook het advies gekregen om niet in een stabiel koppel een derde konijn toe te voegen. Dus wie weet, misschien moeten ze een man erbij in het voorjaar. Maar dat zie ik dan wel weer aan. :D

 10. De andere heet Ginny, twee voedsters dus. Vernoemd naar.. Jillz en Gin, haha. :P

 11. Ah dankjewel! Nu heb.. één vriend in mijn lijst, woohoo! haha, heb nog niet zo mijn best gedaan om een netwerk op te bouwen hier. :whistle2: Het konijn op de foto is Jill, een voedster. Echt leuk dat je een berichtje stuurt! :)

 12. Sorry voor late reactie! De ondergrond zijn trespa-platen. Het katoentje doe ik gewoon een stuk groter dan de ondergrond, en dan de uiteindes eronder duwen. Het is een heel gedoe om dat katoentje te vervangen. Ik heb trouwens 4 trespaplaten als ondergrond. Die totaal 2m² zijn. Als ik één grote plaat had dan was het voor mij onmogelijk geweest om dat katoentje er elke keer op en af te kunnen doen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt! Groetjes :)

 13. Vervolg! :D

  Als je net zo'n panelen ren wilt kopen wil ik nog wel zeggen dat ze vaak maar per 8 panelen worden verkocht. Ik heb dus twee pakken moeten kopen om een ren van 2m² te kunnen maken. Een pak kostte zo'n 30 euro. En ik vind het wel prettig dat ik altijd extra panelen heb staan voor als ik wil uitbreiden of de twee dames op een dag besluiten dat ze elkaar niet meer willen zien, haha.

  Nog wel een laatste ding, Jill kwam er bij mij al vrij snel achter dat ze eruit kon springen. Deze ren is ook maar 50cm hoog. Ik heb dit opgelost door twee lappen netstof te kopen (ik werk in een stoffenwinkel, dus kon het zo meenemen.. haha :D), en die stof met wasknijpers vastzetten. Het schoonmaken elke week is wel een aardige klus. Heel de ren wegschuiven, katoentje eraf, katoentje erop, twee stroken stof weer over de zijkanten spannen, een konijn wat constant even komt kijken of ik écht geen biks bij me heb.. haha :D.

  Sorry voor beeeetje lange antwoord. :mdr:

 14. Hoihoi! :D

  Ik heb als ondergrond van de ren een paar platen liggen waar speciaal geen vocht doorheen gaat. Ik weet de naam van het materiaal zo snel niet, maar als je dat wilt weten kan ik het voor je opzoeken. Daar overheen heb ik een katoentje gespannen. In de twee toiletjes heb ik nu zaagsel zitten, omdat mijn vader dat gekocht had (zelfs nadat ik vijf keer heb gezegd dat ik GEEN zaagsel wil, haha, vaders.) Maar ik ben nu dus eerst de zaagsel aan het opmaken, maar ik merk dat dat na een dag echt heel erg stinkt. Zo gauw het zaagsel op is koop ik geperste houtkorrels voor ondergrond. Ik heb gelezen dat dat een stuk minder troep geeft, en beter de luchtjes absorbeert.

  Ik heb ook twee katoentjes liggen, die ik elke paar dagen even omwissel om de ander te kunnen wassen. Er is eigenlijk altijd wel een plasje of twee naast gegaan. Jill en Ginny lopen standaard paar uur los, ligt eraan hoe druk ik het heb. Maar zeker wel van 6 tot 11-12.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .