Spring naar bijdragen

Freque

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Freque


 1. Whaha, wel lekker gezellig hier, alleen al in mn voorstellen topic xD.

  Naja geeft tenminste wel aan dat het hier daadwerkelijk gezellig is :)

  En over de 6 weken, ze zijn heel tam al, ze worden immers vaak bekeken en mee gespeelt door mn 3 broertjes en 2 zusjes die nog thuis wonen :D


 2. Thnx allemaal voor jullie reply's.

  @Caroline: Nou dit is niet een site waar ik normaal op zit omdat, tja...ik ben een eigenwijse jonge punk, die gitaar speelt en piercings heeft. En die zie je volgens mij niet heel vaak op Bunnybunch whaha. Nee mn ma die had dus per ongeluk een mannetje en een vrouwtje. En ze kon ze niet houden, nou ben ik meer het type dat een slang op zn kamer heeft maar ik vond die konijnen eerlijk gezegd ook wel humor :D

  Ik ben wel echt gek van dieren ben er immers mee op gegroeit.

  @Knaagjes: Whaha, ja wil natuurlijk wel leuke namen en wel stoer. Maar zijn wel 2 vrouwtjes, miss Amy Lee wat voor 1? :')

  @Nangel: Ey, kzie dat je in Den-Helder woont, ben ik namelijk opgegroeit, en thnx voor je comment. xD


 3. Nee, ik heb ze nog niet, zijn ook nog geen 6 weken. Ze zitten nog bij mn ouders. Ze dachten dat ze een 2 vrouwtjes hadden, maarja wat blijkt...het waren een mannetje en een vrouwtje. Dus ik neem 2 van de jonkies over.

  Ik heb helaas ook geen foto's van ze.


 4. Ola,

  Hierbij zal ik mezelf even voorstellen, ik ben Terence, 18 jaar. bunnybunch.nl is totaal geen site voor mij waar ik normaal op zou gaan, maar ik heb straks 2 konijnen erbij :'). Ik woon opmezelf, ben al aan het kijken voor de benodigdheden. Alleen ik heb nog geen namen voor de twee vrouwtjes.

  Enige suggesties alvast? Iig dit was het, ik hoop hiermee voldoende informatie gegeven te hebben.

  Terence,

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .