Spring naar bijdragen

Miranda1991

Members
 • Aantal bijdragen

  170
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Miranda1991 last won the day on 15 December 2019

Miranda1991 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

34 Uitstekend

Over Miranda1991

 • Rang
  BB hulpje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Amadeüs, Féline, Koda, Cato
 • Huisdieren
  Konijnen en katten

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ja klopt helemaal. Ik krijg echt tegenstrijdige signalen van de konijnen. De héle dag samen gelegen en gegeten vandaag. En nu net deed het rammetje een poging om te rijden. Denk ik. Hij zet zijn voorpootjes op het vrouwtje en het lijkt wel of hij masseert ofzo. Hij gaat niet rijden. Iets wat hij in de eerste dagen van de koppeling wél deed. Dus het is niet dat hij niet durft, lijkt me. Konden ze maar praten he 😅
 2. Dank voor je reactie, Marjoleink. Ik moet het inderdaad ruim de tijd geven. Ik denk dat ik te graag wil, haha. Ik hoop wel dat het eind van de week echt heel goed gaat, want daarna moet ik weer werken en is er geen continue toezicht.
 3. Goedemorgen Rifca, dank voor je reactie. Ik denk inderdaad dat je gelijk hebt. Ik hou ze zéker nog een paar dagen op het koppelterrein. Er is na gister niet meer gereden, maar een duidelijke baas is er ook niet. Ik geef het de tijd die nodig is.
 4. Goedemiddag, Op dit moment ben ik bezig met koppelen. (de konijnen zitten al sinds vrijdag 10:00 samen op dit neutrale terrein). Het echte rijden en jagen is inmiddels gestopt (voor 98%). De nijnen liggen veel samen en wassen elkaar. Ook eten ze af en toe al samen uit één bakje, en wassen ze zichzelf en de dame doet vaak een "bunny flop". Goede signalen!! Er is niet duidelijk één van hen de baas. Kan dat ook bij een koppel??🤔🤔 Vanmorgen werd er weer even wild gedaan, jagen en zacht brommen, maar dat was snel af te leiden door extra hooi aan te bieden. Ik wil hen woensdag naar het permanente verblijf doen, dat is al zeer grondig schoongemaakt, want de ram woonde er al een tijdje. Ik heb dit setje al eerder gekoppeld, dat ging na een paar dagen plots mis. Waarschijnlijk omdat de ram toen te recent was gecastreerd, en nog hormonen in zijn lichaam had. Het vrouwtje is nog niet geholpen. Ik heb haar gekregen van iemand waar ze doodongelukkig was. Aanvallen en bijten. Ik heb totaal geen probleem met de dame. Ik weet helaas niet hoe oud ze is. Het mannetje is in augustus 1 jaar geworden. De dame is wel regelmatig schijnzwanger. Kan de prille relatie tussen de konijnen op bonje uitlopen als ze weer schijnzwanger raakt? (Ik ga haar wel laten helpen, maar ik wil eerst zeker weten dat het een match is en blijft.) Zijn er nog dingen die ik kan doen om te zorgen dat het eenmaal in het permanente verblijf ook goed blijft gaan? Ik heb wel wat koppel ervaring, maar deze situatie is best spannend 😬🙂 Woensdag lijkt mij niet te vroeg om over te gaan naar het permanente verblijf. Ik ben zelf komende week vrij, dus ik heb toezicht. Het permanente verblijf is groter dan de koppelruimte. Alvast bedankt voor het lezen en reageren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .