Spring naar bijdragen

Knienke84

Members
 • Aantal bijdragen

  67
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

39 Uitstekend

Over Knienke84

 • Rang
  BB newbie

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Als iemand nog een (oranje) zomerjurkje zoekt: https://topvintage.nl/nl/vintage-retro/60s-a-nice-girl-like-you-dress-in-orange
 2. Leuk om te lezen dat hier ook nog Gilmore Girls-fans zijn! Het zal een generatiedingetje zijn :). Ik heb de serie inmiddels al behoorlijk vaak gekeken en moet toegeven dat ik hem nu ook weer volg. Ik was al het coronanieuws helemaal zat, werd er met vlagen ontzettend verdrietig en bang van en de Girlmore Girls zijn dan lekker vertrouwd. Het vervolg (A year in the life of) vond ik behoorlijk zwak. Ik ben ook nog bezig met Outlander. When Calls the Heart heb ik ook allemaal gezien (vonden jullie het ook zo bizar hoe slecht ze Lori Loughlin uit de serie hebben geschreven?). Virgin River vond ik erg leuk. Al dat zoetsappig gedoe wissel ik dan af met Handmaids Tale, Madame Secretary, Elementary etc.
 3. Knienke84

  Joris 7 jaar!

  Proficiat Joris! :)
 4. Het is niet erg om geld uit te geven aan huisdieren, maar dan wel het liefst aan leuke dingen en niet aan de dierenarts :)
 5. Knienke84

  De sportschool

  Normaal ga ik 2x per week naar de sportschool (body step & body combat). Ik probeer nu minimaal 1x per week thuis een les body combat te doen via Youtube. Verder loop ik 1x per week 9 km naar/van kantoor (klein kantoor, waarbij m'n collega en ik allebei in een aparte kamer zitten en geen klanten meer op kantoor ontvangen) en ik ga 1x per week wandelen met een vriendin waarbij we dan 2 meter afstand houden en alle tegenliggers met grote bogen omzeilen.
 6. Dankzij een nieuwe test met donorbloed kunnen medicijnen voortaan zonder de inzet van proefdieren worden gecheckt op verontreinigingen die koorts geven. Wereldwijd worden hiervoor nu per jaar 400.000 konijnen gebruikt, die daarna sterven. https://www.ad.nl/gezond/nieuwe-test-met-donorbloed-kan-jaarlijks-400-000-proefkonijnenlevens-redden~abd9815e/?referrer=https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=2ahUKEwjU54Gsv4zmAhXEAewKHRyWCHoQFjACegQIBRAB&url=https%3A%2F%2Fwww.ad.nl%2Fgezond%2Fnieuwe-test-met-donorbloed-kan-jaarlijks-400-000-proefkonijnenlevens-redden~abd9815e%2F&usg=AOvVaw1AiEOKQvCYiSVHDa3gm2_f Waar kan ik me als donor opgeven? :)
 7. Ik heb zaterdag nog een pyjama van Stampertje bij de Primarkt gekocht. Ben absoluut geen fan van de winkel, maar ze hebben vrij regelmatig Stampertje op hun pyjama's en dan ga ik toch voor de bijl...
 8. 25 oktober bij een Italiaan in Keulen voorafgaand aan een concert van The Struts. Wanneer heb je voor het laatst een (aflevering van een) serie gekeken en welke?
 9. Eind augustus nog voor een vakantie naar Wenen. Ik vond het vliegen wederom verschrikkelijk :) Welk boek ben je momenteel aan het lezen?
 10. Knienke84

  Games

  Ik speelde ooit (meer dan 10 jaar geleden waarschijnlijk) The Sims :D. Ik was m.n. bezig met het bouwen van huizen en het inrichten daarvan. Nu speel ik vrijwel geen spellen meer, omdat ik snel last krijg van mijn in m'n pols. Alleen op m'n telefoon speel ik nog weleens Bejeweled als ik ergens moet wachten.
 11. Ik denk 2 januari 2019...overblijfsel van Oud en Nieuw. Wanneer heb je voor het laatst een concert bezocht en van wie?
 12. Knienke84

  Mispaksel prijs

  Ik koop regelmatig een bon van een lokale bakker hier in Zuid-Limburg via Too good to Go. Je kunt weliswaar niet kiezen wat je krijgt, maar vooralsnog ben ik altijd erg tevreden geweest. Ik krijg altijd wel een paar broden en heel soms een halve vlaai erbij :)
 13. Zelf heb ik een soortgelijke als de Kerbl Transportbox Gulliver I Klein. Vind het fijn dat hij een gordelbevestiging heeft, zodat ik ook alleen naar de dierenarts kan rijden. Al vraag ik me af hoe effectief de bevestiging is in geval van botsing.
 14. Herkenbaar! Ik geef bij kraamvisites altijd een konijnenknuffel van Happy Horse (en bij een tweede kindje een konijnenknuffel van Jellycat, zodat de kindjes verschillende knuffels hebben en daarover hopelijk geen ruzie gaan maken). Ik geef ook veel leesboekjes cadeau en dan probeer ik er op te letten dat er op z'n minst ergens één konijn in getekend is. En dat alles om de kinderen te leren dat konijntjes super schattig zijn en dat we ze niet opeten. Hopelijk lukt die missie :)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .