Ga naar inhoud

Kimm

Members
  • Items

    202
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kimm

  1. Alle tips enzo zijn al gegeven. Maar ik zou wel oppassen want ik dacht ook dat het goed ging en dat ze het na het zin hadden. En vooral ook omdat het goede eters waren. Maar nu hebben ze nog een groei achterstand. En daarbij zou ik wel oppassen met castreren met 3 maanden. Ik zou tot 6 maanden wachten.

  2. De dierenarts belde net op:( Speedy mocht in de ren los lopen met zijn vriendinnetje bij de praktijk... Toen ze hun weer na binnen wou brengen:( waren ze weg, ze hebben de hele 'tuin' onderzocht en wat blijkt ze hebben met zn 2en een hele tunnel gegraven onder het hek door... Ze hebben gezocht, en ze zoeken nog steeds... Maar ze hebben nu geen enkel spoor gevonden van mijn kleine schatjes.:(

  3. We gaan om 8 uur na Wageningen eerder kon deze dierenarts niet;) Speedy reageert niet eens op zn vriendin:( (Speedy is niet gecastreerd maar niet vruchtbaar) ze leven niet samen, want ze kunnen alleen samen als we erbij zijn omdat de dame af en toe een rotzak is.. Ze sprong zijn kooi in om te kijken waar hij bleef en arme speedy bleef liggen, nu wordt hij gelikt en ze ligt naast hem:( zo zielig speedy doet telkens zn oogjes dicht en dan heel moeilijk weer open:(

    En we gaan na Wageningen op aanrader van de dierenwinkel hier, die vertelde dat ze daar meer middelen hebben en apparatuur:(

  4. Nou ik heb hier in de buurt 2 dierenarts, 1tje waar ik met de caaf's heen ga.. En een met de konijnen..

    Nu is het een prima dierenarts, hij heeft zelf ook wel 30 konijnen ofzo.. ( Achter de dierenarts praktijk lopen ).. Hij heeft de tandjes na gekeken waren prima;) En met de keuteltjes heb ik ook niet veel verschil gezien.. En hij ligt in het zelfde hoekje, eens in de zoveel minuten draait hij een rondje en rekt zich uit en laat zich weer vallen..

    Ik dacht in eerste instantie aan een tand probleem;) dan heeft een ander konijn ook gehad maar dat heeft hij niet.. De dierenarts heeft hem echt wel 1,5 a 2 uur lopen bewonderen en onderzoeken..

  5. Hallo,

    Ik zou eerst wat over speedy vertellen, speedy zit rond de 2 jaar.. Speedy is echt een leukerd en mijn kleine knapperd hihi. Speedy springt altijd op als hij me ziet, hij vliegt altijd op lekkere dingen af ( andijvie, wortel enz.) Dit heeft hij praktisch altijd gedaan.. Ook krijg ik altijd kusjes en likt hij me altijd..

    Maar...

    Sinds begin deze week, is de enthousiasme een beetje verdwenen maar hij kwam nog wel, had en dronk ook nog wel.. Dus ik dacht een paar mindere dagen!

    Maar sinds gisteravond en vanmorgen ligt hij alleen nog maar in een hoekje.. eet niet, drink niet en hij komt ook niet naar me toe:( Als ik hem optil gebeurt er niks.. hij blijft zitten en liggen en dat is al niks voor hem.. Laat staan dat hij al 1,5 dag niet op zijn mand rijd! Het lijkt wel alsof hij het heeft opgegeven..

    Mijn arme Speedy is Speedy niet meer..

    Hij is ook al afgevallen..

    Ben vanmorgen na DA geweest, die zag er geen probleem in...

    Maar iemand tips? Of ideeën.. Want er is duidelijk iets mis met hem!

  6. Update.

    Nou het gaat echt stukken beter:) Er word weer hevig gerend en is bijna weer de hele oude. Maar nu toen ik der weer samen wou doen met haar zusjes, leek ze opeens weer ongelukkig...:( En de andere 2 waren ook gestopt met spelen.. Dus toen ben ik even met der buiten gaan zitten en Mazzel mijn franse hangoor ( die voor de zoveelste keer schijnzwanger is) ging vervolgens tegen de ren aanliggen <3 en dat kleintje daar tegen aan. Toen heb ik vervolgens de ren open gegaan en kwam ze der in, en toen begon ze dat kleintje te likken en naast elkaar te liggen <3 En sinds hun samen zijn lijkt dat kleintje echt te groeien en op te knappen. Echt een super mooi gezicht. Maar helaas mogen ze alleen overdag onder toezicht bij elkaar.. Want mazzels pootje is groter dan het konijntje dus:P

    Maar goed, ik ben na de dierenwinkel gegaan om die man te vertellen hoe achterlijk die wel niet is.

    Nou ik kom binnen, eerste wat hij zegt, ja je krijgt je geld niet terug. Vervolgens vroeg ik waar dat op sloeg waarop hij antwoorden dat ik waarschijnelijk kwam vertellen dat de nijntjes dood waren. Toen ik zei dat, dat niet zo was. Zei hij:O Raar meestal komen mensen binnen een week al terug om te vertellen dat hun konijntje dood, en dat deze konijntjes nog wel dood zouden gaan enzo. En toen heb ik hem dood gewenst uit de irritatie.

    Volgens hem zijn ze alleen gefokt voor de verkoop.

    Stomme dierwinkel, stomme man, ik haat hem.

  7. Hoi!

    Zoals jullie weten heb ik 3 jongen konijntjes, maarja nadat ik bij de dierenarts ben geweest, en ik vertelde hoe oud ze waren. Geloofde hij het niet. Ze zijn veelste mager, en ze groeien ook niet goed. De dierenarts wist te vertellen dat dierenwinkels hun konijnen speciaal fokken, en het hem verbaasde dat deze 3 nog leefde ook zei hij dat ze meestal binnen een week al dood zijn.

    Nu eten ze wel prima, hebben ze hooi (dat vinden ze heerlijk) Ook heb ik een paar pakjes, met bijv. tuinmix en veldkruiden door het hooi gemixt, ook lussen ze af en toe wel een stukje appel, of wortel ook vinden ze een crackertje op zn tijd wel lekker. Maar hun eten met zn 3en nog minder dan 1 volwassen konijn. Nu voel je gewoon hun ribben en boten.. Ik zou ze graag wat dikker hebben zodat ze ook iets meer weerstand hebben.

    Ik wil ze niet vetmesten. Maar zoals me vader zei, als ze zo door blijven groeien en aankomen, mogen we hopen dat we ze over 5 jaar als kerstmaaltijd hebben( dat was een grapje van hem hoor)

    Ik hoop dat jullie lekker dingen hebben...

  8. Zucht, toen we bij de dierenarts waren en de dierenarts haar wou onderzoeken viel ze in slaap, en toen ze steeds een beetje wakker werd zei de dierenarts dat dit niet normaal was voor een konijn.. Hij zei omdat die nog jong was, en zo vroeg bij zn mams is weg gegaan hij misschien een tekort aan vitamine had. En dat ik het nog een maar dagen moest aankijken, want ze had volgens hem geen pijn.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .