Ga naar inhoud

BorLot

Members
  • Items

    1.952
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door BorLot

  1. Volgens mij kan een konijn niet volzitten....Tenminste die van mij niet:P Het kan zijn dat ze een beetje uit de war zijn geraakt, van al die veranderingen in hun voerschema. Moet je nagaan: als jij twee weken ofzo in zo'n 'all inclusive' hotelletje zit en je eet maar en eet maar...En je komt thuis en dan krijg je gewoon veel minder. Loof van wortels vinden ze hier heerlijk. En broccoli ook. Als dat helemaal onderaan ligt, wordt de hele bak omgegooid omdat ze de broccoli willen hebben:he: Meestal komt er hier ook tomaat, witlof, wortel, loof, andijvie, bleekselderij (alleen voor Lotje, Boris vond het afgrijselijk:P), bloemkool soms, boerenkool soms, chinese kool soms, courgette soms, IJsbergsla soms, paksoi soms, paprika soms (vinden ze hier alletwee niet geweldig), veldsla (doen ze een moord voor) en paardebloemblad. 1 keer per week een stukje fruit, aardbei, ananas, appel, banaan, meloen of mandarijn.

  2. O, ik vind Whoopy echt een schatje! Die oren maken me niks uit, ik zou Whoopy zo kopen (als het mocht:P) Innerlijk is veel belangrijker:P Maar hoe kan iemand nou weten dat het konijn zonder oren geboren is? Als het jong een dag oud is, zie je de oren toch niet duidelijk zitten? Dat ontdek je toch pas na een week ofzo, en dan kan mams het makkelijk gedaan hebben.

  3. Ik denk niet dat ze in NL weten wat een savooikool is hahahaha

    Inderdaad:$ Als ze er nog nooit slecht op gereageerd hebben, zou ik me niet zoveel zorgen maken, maar wel minder geven zou ik doen, denk ik. Want toch zou ik zelf wel bezorgd zijn dan:$

  4. Het kan met zijn hormonen te maken hebben, aangezien hij nog niet gecastreerd is. Dit kan minder worden na de castratie. Hij is niet zindelijk? Je kunt hem zindelijk maken. Er zijn zat wc'tjes te koop bij de dierenwinkel, maar bij de Action o.i.d. zijn heel vaak bv kattenbakken te koop die je ook kunt gebruiken. Dan moet je elke dag alle keutels en plasjes in het wc'tje leggen.;)

  5. O sorry, je moet de ruggengraat kunnen voelen, niet de ribben. Dus je kunt deze voelen? Dan is het goed. Dat johannesbrood zou ik niet vaak doen nee;) Volgens mij geef je gewoon goed voer, niet te veel. Zou je het voer eens willen wegen? Oja, hoeveel beweging krijgt Snuffie? 24/7? Hoe groot is haar hok? Waar vind je dat ze dik wordt? Als dit onder haar kin is, kan het een wam zijn. Dat is heel normaal. Ik heb geen idee wat Kenner voer is:$, maar veel BB'ers hier gebruiken SS of Hope Farms Supertrio. Dit is heel goede biks, eventueel kun je dit gaan geven.

  6. Volgens mij hoort dat niet. De tanden moeten kunnen afslijten, en dat kunnen ze niet als ze over elkaar heen liggen lijkt me...:P Voordat je gaat bijvoeren zou ik sowieso naar de dierenarts gaan, voor een checkje. Een konijn dat niet goed eet, is bijna altijd ziek. Ze valt dus niet aan op het eten? En hoe oud is ze? Dat grommen en stampen kan te maken hebben met haar hormonen.

    Veel verstand heb ik hier niet van, andere BB'ers kunnen je vast beter helpen;) Maar wel even langs de DA gaan.

  7. Wat verschrikkelijk, zo'n dilemma! Ik zou Sjaak en Joep samen buiten laten zitten. Het voelt wel alsof je hem aan zijn lot overlaat, maar zolang hij zelf niet laat zien dat hij pijn heeft, voelt hij het zelf ook niet zo denk ik. Inslapen zou ik ook niet doen, misschien is Sjaak nog wel heel gezond (behalve die ouderdomsklachten dan) en leeft hij nog een jaar ofzo. Ik wens je veel sterkte en hoop dat de dierenarts vandaag nog eventjes langskomt.

  8. Elkaar wassen is een goed teken:) Maar mannetjes bij elkaar loopt bijna altijd uit op vechten. Konijnen kennen geen familiebanden, dus ook al zijn ze al hun hele leven bij elkaar, dan kunnen ze elkaar nog tot bloedens aan toe verwonden. Ik zou het even aanzien hoe Sores zich gedraagt. Eventjes geslachten laten controleren lijkt me handig. Een nest is niet zo heel leuk om als verrassing te krijgen;) En vechtende konijnen ook niet...Lotje laat zich ook weleens neervallen, dan voelt ze zich op haar gemak en gaat lekker slapen:D

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .