Ga naar inhoud

RicardoKind

Members
  • Items

    263
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door RicardoKind

  1. {voor dat jullie het gaan vragen hij ligt niet in de volle zon, me webcam is van slechte kwaliteit, hij ligt gewoon in de schaduw}

    Moet je kijken hoe snel die adem haalt.. Is dat wel gezond?

    >https://www.youtube.com/watch?v=oFyTL3wKgjw

  2. Ja hij is geholpen aan zijn tanden, de da zei ook wat jij zei Domino dat ik zijn voer ff een paar dagen nat moest maken, Mijn vader was met em mee geweest want ik zit met krukken, eergister ongelukje gehad bij gym, maar dat is niet boeiend, het is belangrijker dat me knijntje nu weer beetje gaat eten.

  3. Na hij at aleen de snoepjes uit zijn, voer, nu ik hem alleen brokjes geef, eet hij maar een heel klein beetje, ik weet dus echt even niet wat ik er mee aan moet, morgen gaat hij naar de da voor zijn tanden.

  4. Ja we geven gemengd voer we doen er nog een zak gewoon voer zonder dat spul erbij, ik geef al veel hooi hoor, ze krijgen maar een klein bakje met voer, 20 gram per kilo geef ik ze ( In het begin gaf ik ze een heel bakje, tot ik op dit forum kwam en dat las )

    Ja het gaat idd om het geld, ze willen ook niet ze laten castreren zo dat ik er 2 vrouwtjes bij kan zetten en een groepje van 4 kan maken :( Maar ik heb in ieder geval het beste met mijn konijnen voor.

  5. De dierenarts kon niks vinden zei die, maar ik weet denk ik al wat er aan de hand is. Hij eet dus aleen de lekkere dingen uit zijn voedsel op, dus geef hem nu aleen nog maar gewone brokjes zonder die groen/oranje frustsels ( Ja mijn ouders willen niks speciaals voor mijn konijnen doen dus moet ik het maar een beetje scheiden het voer ) Zijn tanden waren wel te lang dus daar moet ik overmorgen voor terug komen, dan kijkt de da mijn andere konijn ook gelijk na..

  6. Sorry dat ik offline was gisteren.

    Even een samenvatting van gisteren nacht.

    @Jeannine: Ik heb zijn buikje gevoeld, maar hij voelde niet hard aan.

    01:00 - Hij zat nog steeds in het hoekje te zitten ( Ik had jullie reacties toen nog ff gelezen en em toen naar binnengehaald, aleen heb geen binnenkooi dus nu heb ik hem even voor nood in een doos gedaan, niet dicht natuurlijk, hij kan gewoon door me kamer lopen. Ik heb ook een kruik met handwarm water ( Ik heb hem nog in een theedoek gewikkeld ) bij hem gelegd.

    03:00 - Ik heb hem wat eten proberen te geven met mijn handen, hij heeft wel wat gegeten ( stukje appel ) Daarna ging hij weer slapen. ( De fles was weer koud dus weer vervangen )

    04:00 - Nou ik weet niet wat voor geluid die maakte maar het klonk niet gezond, dus ik schoot wakker en ging meteen bij em kijken, er leek niks aan de hand, maar hij heeft echt pijn dat zie je, dus nog maar eens aan zijn buikje gevoeld, maar was niet hard ofzo, zijn poep was ook normaal. Maar ik vind het gewoon raar dat ie op dezelfde plek blijft zitten..

    06:00 - ik werd wakker want moet zo naar school, maar ik blijf thuis, ga apsoluut mee naar de dierenarts, vooralsnog lijkt hij normaal.

    Daarna moet ik wel naar school, jullie horen rond 5 uur in de middag van mij.

  7. Ik zal morgenochtend vroeg gelijk een berichtje plaatsen of het nog goed gaat voor we naar de da gaan.

    ik ga vannacht ook nog een paar keer kijken bij em, en em een beetje proberen te voeren uit mijn hand, want daar eet ie ook uit soms.

    Er staat wel gewoon een bakje met eten in zijn hok enzo.

  8. Bedankt voor jullie steun allemaal, maar mijn vader wil pas morgenochtend naar de da :( Ik zei net al dat het dan misschien al te laat was, maar hij zei: Geen spraken van, morgen ochtend, of anders niet.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .