Ga naar inhoud

Fleurtje1985

Members
 • Aantal items

  947
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Statusupdates die geplaatst zijn door Fleurtje1985

 1. Hi! Ik wilde je nog een keer een berichtje sturen maar mijn telefoon crashte. Toen was ik je nummer kwijt!

   

  groetjes Sharona

 2. Maand na dato kom ik weer eens langs 'gehuppeld' :D

 3. Wat nare zaken gebeurd, in december familielid overleden en vervolgens maar in januari op vakantie gegaan om in de zon bij te komen! Mijn hoofd stond even niet naar BB :)

  Nu weer aangehaakt! Met de konijnen gaat het wel goed, behalve dat Fleur precies sinds vandaag weer begint te kwakkelen met haar gezondheid (kneuskonijn). Dus misschien toch maar naar DA morgen! ..... Het lijkt wel aan het jaargetijde te liggen, want vorig jaar rond deze tijd had Fleur het ook!

 4. Ben al zo'n tijd niet meer online geweest! Was even benieuwd hoe het er bij jou aan toe gaat? Alles goed?!

 5. Voelde me erg schuldig :P dus haak weer an!

 6. heb even een oproepje 'Gezocht' geplaatst! voor een extra binnenhok van minimaal 140 cm :)

  zou fijn zijn als mijn ouders een extra hok krijgen, voor het geval ze gaan logeren. ik ben de volksverhuizingen zat. Hok van 3-hoog zonder lift naar beneden en terug.... pfff! :)

 7. ik zie het bericht nu pas, maar was onwijs gezellig!

  op voorhand wel beetje nerveus, je weet nooit hoe /wat! maar viel harstikke mee haha

 8. he!! hoest :)

  je bent al een 'tijdje' niet op FB geweest :P

 9. Jouw huisje ziet er ook mooi uit :D Gaat lekker vooruit zo te zien! Is het al bijna klaar? :)

 10. We hebben eigenlijk wel een grote kamer, in een L-vorm-achtig (apart stukje met eet-tafel en aparte hoek voor televisie, konijnen) :) en loopt door naar de keuken. Dus oogt groot, maar totale grootte van appartement is maar 85 m2 hoor :D haha - we hebben nu zwart-wit ornamentenbehang op twee uiterste muren en hierop komt donkergrijs. Er komt een fleurig schilderij op :) dus vandaar dat behang zwart-wit weg moet haha! en om muur met schilderij beter uit te laten komen gaat konijnenhok naar andere kant van de kamer en komt er een plaid bij 'zit'hoek op de grond voor de nijnsels :) kunnen ze wel warm bij ons liggen...

 11. Idd, ze plannen me in en hoor wanneer ik terecht kan voor de MRI! Geeft wel wat rust, dat nu eindelijk onderzocht wordt wat het is... want heb al wat mensen in mijn omgeving (jonge mensen met kanker)... dus dat is niet bevorderd!

  Binnenkort gaat het hok wel naar de andere kant van de kamer :) meer ruimte voor ons! We gaan het e.e.a. aanpassen in huis, ander behangetje enzo!

  Rustig dagje in de winkel?

 12. Oja, ik heb soort van verdikking / knobbel / bult in mijn nek, al tijdje en niemand kan vertellen wat het is :)

  Heel frustrerend, maar nu verdenkt de orthopeed dat het een spierverdikking is (vastgeklonterd aan mijn wervels in de nek).... Gelukkig, want ik slaap ook al tijdje slecht. Elke keer denk je dat het mischien iets ergs zou kunnen zijn. Krijg dus een MRI binnen nu en 3 weken ofzo!

 13. hahaha was lekker aan het typen vanmorgen, het is idd OrthopeeD en ziekenhuiZen :) hahaha... Lekkerre LBO-er :) hahaha

  maareuhhh, ja ik zag flinke updates op je hokken-topic! Het wordt vast heel mooi... en de toekomst wil ik ook zoiets. Dit hok hebben we natuurlijk nog niet zolang en toen voor 150 € aangeschaft :$ dus voorlopig moeten de hupsels tevreden zijn hahaha.. mijn vriend begint te brommen als ik over 'nieuw onderkomen' begin haha!

 14. Dame!!! Ik vind het wel echt grappig dat nu eindelijk een afspraak staat :D

  Woehoeeeee!

  Moet zo naar de orthopeet :s brrrr... hou helemaal niet van ziekenhuisen! Jekkie!

 15. zie dat je hok der s en dat jullie gaan klussen :)

  nice ben benieuwd naar hte eindresultaaat hahaha

 16. hee!! Vrijdagavond tapas gedaan met vriendin in Zoetermeer en thuis nog geborreld... Zaterdag lekker niets gedaan, was zo intens moe en lamlendig :) en gisteren scriptie! haha, vandaag ben ik in utrecht geweest en Waddixveen, morgen dagje Zwolle voor het werk... lekker touren dus. Woensdag en vrijdag scriprie vrij en donderdag - dagje uit met het werk... niet echt een lange werkweek dus ;) ook wel lekker!!!

 17. En bevalt het non-studerende leventje al een beetje?

  Leuke plannen voor komende week (naast werken)!?

 18. heb per ongeluk op eigen profiel voor jou getypt :)

  kun je daar weer kijken, pleeeeasssseeeeeeee!

  :D dank u!

 19. Met zo'n lamp ding en heeeel veel gereedschap, assistente moest er ook aan te pas komen :)

  Fleur vond het doodeng! Leuk je hok :) ben benieuwd! Ga het volgen!

  Ben na 1 dag al helemaal klaar met FB :P van die vrienden die ALLES delen hahaha... je kunt het bijna niet voorstellen maar ze doen het...

 20. Nice!! :)

  Kom net bij de DA vandaan! Fleur heeft geeeeen haakjes :)

  maar de mijt is erger dan gedacht... Brrrrr, ziet er naar uit! Ze is nu boos op mij als baasje en blijft in haar hok!

 21. Ga lekker taart eten :)

  Verwen jezelf met van alles en nog wat!

  Woehoeeeee

 22. WTF!!!!! :)

  gefeliciteerd meid!!!! :)

  Nu even studie-vrij! heerlijk toch???

  Blij? :D

 23. he meisje!Succes vandaag he! Ik duim voor je!!!!!! (vandaag eindgesprek???)Ik dacht wel even aan je :$ ookal heb ik je nog nooit ontmoet!Dat mag er nou ook wel eens van komen eh.... :) Maar eerst deze afrondingsstap in je studiecarriere!!Vandaag alle speeltjes (hout) weggedaan ivm de mijt.. erg sneu want nu hadden ze niets meer... dus heb een nylon tunnel gekocht en een wilgenbal :)En dan stop ik met konijnenartikelen kopen... het werkt te verslavend!Fingers crossed today!

 24. Ik heb 2 hele drukke dagen gehad, niet normaal... dan voel ik het gelijk in mijn rug. Soort van stressontlading in mijn rug. dan pas weet ik dat ik fysiek te strak heb gezeten en te hard heb gewerkt....

  Net het hok helemaal uitgeboend (schoonmaakazijn) en doekjes weer in de was... Ik kan lastig stil zitten :) maar morgen ben ik gelukkig 'vrij'. lekker in me joggingbroek scriptie schrijven...

  Weet je wat het de laatste tijd is: ik ken geen echt ontspannen of echt rust? Ik ren eigenlijk 8x werk, 8x overig: huishouden, sociale activiteiten... ennuh 8x uur complete coma. Ik ben eigelijk continue bezig :)

  Zonder scriptie zal er straks rust in mijn leven komen, dat zou ik wel heerlijk vinden... eindelijk!

  Ik zou wel eens elke week ontspannen willen zijn, maar das al jaren te veel gevraagd :P

  Hoest met jou? nijnsels?

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .