Spring naar bijdragen

xHann

Members
 • Aantal bijdragen

  1782
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profielopmerkingen geplaatst door xHann

 1. Sorry Sharon, 'k keek nu pas weer op bb. Ik wil dit weekend een kaart kopen, 'k weet alleen niet of ik er tijd voor heb. Ik wil het wel graag nog doen, 'k probeer hem dan ook zo snel mogelijk te sturen, zodat jij ook aan de slag kunt!

  (*wat een ontiegelijke lieve foto van Lobke!)

 2. Ik heb je ook toegevoegd :)..

 3. Thanks! Het was ook echt een schatje! Ik zeg expres 'was', hij is helaas ongeveer een half jaar terug overleden :(..

 4. Ooh, wat fijn hé! Dat Lobke zo'n lieverd geworden is :D! Hoe gaat het nu bij de anderen, met hun nieuwe hok, durven ze al naar beneden?

  liefs!

 5. Hoi!

  Hoe is het gegaan, met de castratie? En, hoe is de nieuwe praktijk?

  liefs!

 6. Hej Sharon!!

  Hoe is het nu met Lobke, met de andere viervoeters (én met jou ;))?!! Is Lobke nog steeds zo baldadig?

  liefs Hanneke

 7. Antibiotica kreeg ik wel mee, en ook pijnstilling. Ik zou het voor de zekerheid nog wel even extra vragen. Ze zullen je ook niet zeggen dat je konijn voor die tijd moet vasten (wat ook absoluut niet moet), maar ook niet dat je wat te eten mee moet geven. Dat is dus wel handig om te doen.

  Idd, ze vraagt veel aan de DA. Opzich is dat ook wel handig, want dan weet je wel meteen hoe het precies zit.

  Succes

 8. Hoi!

  Mijn konijn is helaas overleden, een maand of wat terug. Het was een mannetje, en ik heb hem daar laten castreren. Ik weet niet hoe ze zijn met vrouwtjes castreren. Ik vind ze niet héél konijnkundig, maar wel goedkoop. Als je zelf met dingen komt, wanneer je konijntje bijv. ziek is, dan doen en kunnen ze veel.

  Succes!

 9. Hoi!

  Ja, 'k mis m'n ventje nog elke dag, maar ik weet dat hij het nu goed heeft! Ik houd eigenlijk wel van konijntjes met wat pit. Ook wel van die hele lieve konijntjes, maar toch. Wat pittigere konijntjes met een lekker eigenwijs willetje zijn een leuke uitdaging! Ik hoop snel weer wat foto's van Lobke te zien!!

  Liefs Hanneke

 10. Hej Sharon!

  Hoe is het nu met jou? Ik moet je even één ding zeggen, Lobke lijkt me zo'n schatje!!!

  Liefs Hanneke

 11. Hoi,

  sorry, een beetje een late reactie. Ik zit nu in het eerste jaar van de HBO-v, verpleegkunde dus. Ik ga er niet van uit dat ik binnenkort op kamers ga, maar toch. Ook ben ik nu niet veel thuis, school en stage lopen neemt toch erg veel tijd in beslag en als ik weer een konijntje (of 2) wil, dan wil ik daar wel echt weer tijd voor hebben. Tot nu toe zwijmel ik weg bij foto's van andere lieve pluisjes en houd ik mezelf voor om te wachten, tot ik op mezelf woon (denk ik)..

  Liefs Hanneke

 12. Hoi Danja!

  Lief dat je er naar vraagt, ik mis Dille nog steeds en dat zal voor eerst ook nog niet veel minder worden, denk ik. Ik heb wel gedacht over een nieuw konijntje maar ben het eigenlijk nog niet van plan. Ik ben nu aan het studeren en weet niet of ik bij m'n ouders blijf wonen of op kamers, enz. Dus, dat word meer een plan voor later, misschien wel heel veel later!

  Liefs Hanneke

 13. Hoi Sharon!

  Het gaat opzich wel hier, heb net de containers voor Dille's hok geparkeerd, zodat ik er niet steeds in hoef te kijken. Ik heb besloten nu, voor eerst, geen konijn meer te nemen. Dit omdat ik niet weet of ik op kamers ga ed.

  Hoe gaat het met Lobke? Ze lijkt me echt zo'n lieverd! Je plaatst (te/erg) weinig foto's.!

  Liefs Hanneke

 14. Hm, nee, was er niet meer..

 15. Geeft nijn aan Nijn, uh, misschien beter wat dille voor Nijn?

 16. Hm, nu had ik je bb-krabbel helemaal niet gezien gisteren..

  Ben er nu net alweer een tijdje weer, bek af, maar wel een voldaan gevoel. Zo wat eten koken, kattebak en dan zingen, haha. Spreek je misschien morgen wel weer, via msn oid :)..

 17. Ik zal het doorgeven aan Dille! Geef jij Joris dan een dikke knuffel?

  Liefs Hanneke

 18. Oeioei, kijk nog eens? Ik heb je net aan m'n vriendjes- en vriendinnetjeslijst toegevoegd :)..

 19. Dat lijkt mij niet zo'n goed idee, want dat kan net zo goed een foto zijn van iemand anders die jij net hebt gevonden. Het lijkt me het slimst (als je geloofd wil worden) om gewoon een foto te maken met een tekst erbij, zoals 'bunnybunch'..

 20. Neem een briefje en schrijf daarop 'bunnybunch', leg dat briefje naast je hond en maak dan een foto. Deze foto zet je dan op de computer en plaats je hier?

 21. Misschien handig om een foto te maken met een briefje (waarop bunnybunch? staat) er bij op?

 22. Nee, ik ben dus niet vriendelijk want ik wil niet wachten. Hoe langer dit duurt, hoe nepper het wordt..

 23. Vriendjes?? Haha, ik zag dat ik je nog helemaal niet als vriendinnetje had en dat kan natuurlijk niet, aangezien dat Amber Dille's virtuele vriendinnetje is..

 24. Mamma Mia is ook goed hoor, haha. Dan zeg je je werk toch af maandag? Voor een musical kan dat wel =D..

 25. Oh, en nog wat! Binnenkort dan ook (nog weer) naar Joseph en naar uh, alle andere musicals. Ook Ciske de Rat!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .