Spring naar bijdragen

Inge Stevens

Members
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Goed

Over Inge Stevens

 • Rang
  BB newbie

Recente profielbezoeken

32 profielweergaven
 1. De dierenarts wil Bobby een spuitje geven en denkt dat het zijn tijd is. Bobby is vijf jaar oud en heeft altijd al veel gedronken en geplast. Het is dus waarschijnlijk iets met de niertjes en het levertje. Ze kunnen niet veel hebben en ik wil niet dat Bobby lijdt. Gisteren kreeg hij een epileptische aanval. Hij kan nog wel genieten van mijn aandacht en knarst dan met zijn tandjes. Dus dat is een goed teken. Volgens mij heeft hij geen pijn maar hij vergiftigt zichzelf omdat hij niet kan plassen.
 2. Bobbie en Poekie zijn twee rammen en zijn nu vijf jaar oud.  Het gaat niet zo goed met Bobby. Hij plast niet meer goed. Dus lever en nieren stagneren waarschijnlijk. De dierenarts is voornemens een spuitje te geven. Ik geef Bobby veel extra aandacht en weet van mezelf dat ik genezende handen heb. Het lijkt iets beter met Bobby te gaan. Het kan ook zijn tijd zijn. Hij was altijd al de zwakste van de twee en blind aan 1 oog. Ik hou van allebei even veel en dat weten ze ook. 

  Bobby liggend op mijn kussen.jpg

  Poekie onder de tafel.jpg

 3. Inge Stevens

  Bobby plast niet meer

  Ik moet me nog voorstellen maar ik heb een dringende vraag. Ik heb twee konijnen, even oud namelijk vijf jaar. Poekie en Bobby. Bobby is van kleins af aan blind aan 1 ook en drinkt en plast ontzettend veel. Het gaat niet goed met Bobby. Hij was gestopt met drinken en plast niet meer. Gisteren kreeg hij een epileptische aanval. Ik heb hem aandacht gegeven en ik ben gezegend met genezende handen. Ook heb ik gebeden voor Bobby en het lijkt iets beter te gaan. Hij drinkt weer maar plast nog steeds niet. Als ik naar de dierenarts ga, geven ze hem een spuitje. Wat moet ik doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .