Spring naar bijdragen

Inge Stevens

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Goed

Over Inge Stevens

 • Rang
  BB newbie

Recente profielbezoeken

212 profielweergaven
 1. Bobby is een ram van vierenhalf en leeft met een andere ram ieder apart in een eigen kooi. Bobby is van kleins af aan blind aan 1 oog en heeft altijd veel water gedronken. Laatst kreeg hij een epileptische aanval dus ik denk dat hij suikerziekte heeft. Ik heb hem toen gered omdat hij al helemaal stijf en koud in zijn kooi lag. Dwangvoer gegeven met critical zakje en een spuit en midden in de nacht afgewacht en na een half uur kwam hij bij en begon zich te wassen. Hij is me vanaf dat moment heel dankbaar. Maar vaak kan hij zijn plas niet ophouden en zijn keutels ook niet en ligt alles door de kooi. Ik houd dat goed bij en laat hem weten dat ik het niet erg vind om hem te helpen. Gisteren zat hij in zijn eigen plas en heb ik alles zuiver gemaakt en Bobby mee naar de douche genomen en met lauw water en een beetje zwitsal gewassen en droog gewreven met een handdoek. Daar scheen hij toch van de genieten. Vannacht was hij koud en ik dacht hij gaat dood. Dus ik heb de halve nacht met hem in mijn armen gezeten en niet bijgevoerd. Daar bleek hij toch van te genieten. Vandaag niets gegeten en niets gedronken. Ik wil weer gaan dwangvoeren om hem er bovenop te helpen want ik denk dat hij het niet meer ziet zitten uit schaamte voor zijn incontinentie en waarschijnlijk heeft hij ook een gasbuikje of iets anders????? Kan iemand mij adviseren? Ik wil niet dat hij lijdt maar hij moet weten dat ik hem met plezier verzorg en hem zo gewoon accepteer. Of toch een spuitje...? Waarschijnlijk heb ik de laatste tijd te weinig aandacht gegeven, ik heb nog een konijn, een vogel een hond en een zieke man met COPD die veel van me vraagt. Daarbij heb ik zelf ook nog mijn geestelijke beperkingen. Maar mijn dieren zijn alles voor mij. Groetjes, Inge
 2. De dierenarts wil Bobby een spuitje geven en denkt dat het zijn tijd is. Bobby is vijf jaar oud en heeft altijd al veel gedronken en geplast. Het is dus waarschijnlijk iets met de niertjes en het levertje. Ze kunnen niet veel hebben en ik wil niet dat Bobby lijdt. Gisteren kreeg hij een epileptische aanval. Hij kan nog wel genieten van mijn aandacht en knarst dan met zijn tandjes. Dus dat is een goed teken. Volgens mij heeft hij geen pijn maar hij vergiftigt zichzelf omdat hij niet kan plassen.
 3. Bobbie en Poekie zijn twee rammen en zijn nu vijf jaar oud.  Het gaat niet zo goed met Bobby. Hij plast niet meer goed. Dus lever en nieren stagneren waarschijnlijk. De dierenarts is voornemens een spuitje te geven. Ik geef Bobby veel extra aandacht en weet van mezelf dat ik genezende handen heb. Het lijkt iets beter met Bobby te gaan. Het kan ook zijn tijd zijn. Hij was altijd al de zwakste van de twee en blind aan 1 oog. Ik hou van allebei even veel en dat weten ze ook. 

  Bobby liggend op mijn kussen.jpg

  Poekie onder de tafel.jpg

 4. Inge Stevens

  Bobby plast niet meer

  Ik moet me nog voorstellen maar ik heb een dringende vraag. Ik heb twee konijnen, even oud namelijk vijf jaar. Poekie en Bobby. Bobby is van kleins af aan blind aan 1 ook en drinkt en plast ontzettend veel. Het gaat niet goed met Bobby. Hij was gestopt met drinken en plast niet meer. Gisteren kreeg hij een epileptische aanval. Ik heb hem aandacht gegeven en ik ben gezegend met genezende handen. Ook heb ik gebeden voor Bobby en het lijkt iets beter te gaan. Hij drinkt weer maar plast nog steeds niet. Als ik naar de dierenarts ga, geven ze hem een spuitje. Wat moet ik doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .