Ga naar inhoud

jnanis

Members
  • Items

    2.557
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jnanis

  1. Hallo allemaal,

    Gisteren toen wij de tweede verjaardag van Nina vierden zag ik dat Nico wat roods in zijn oor had. Ik schrok heel erg, maar toen ik beter keek, zag ik dat het korstjes waren... Hij heeft er 2, ik kan het enkel niet zo goed op de foto krijgen... Mijn vraag is nu, kan het zijn dat hij oormijt heeft? 't Zal wat lastig denken zijn zonder foto, maar wat zijn de symptomen van oormijt?

    Alvast bedankt, Amber

  2. Hm, ik denk dat ik het voorlopig hou bij 's ochtends biks en 's avonds groenten en een beetje biks, aangezien ik niet zelf te zeggen heb wat ik allemaal aan groenten binnenhaal, ik heb niet echt veel kennis over vitaminen in groenten etc. en ik denk helaas niet dat ik ze van alleen groenten een compleet menu kan geven... Wel interessant om er meer over te weten te komen. Bedankt voor de reacties!

  3. Ik heb een keer in een konijnenboekje gelezen over enkel groenvoer, is dit goed voor konijnen of niet? Dus niet dat ze elke dag een schijfje komkomme eten, maar echt gevarieerd. (Mijn konijnen krijgen ook hooi hoor, dat het dus niet lijkt of ik dat wil vervangen)

  4. Nee, nico is 1,6 kilo en hij heeft het meeste sore hocks maar wij waren laatst op vakantie en daar liepen de konijnen alleen op een ren op steen dus misschien komt het daarvan? Van nina weten we alleen niet welk ras ze is dus weten we ook niet hoe zwaar ze is... Ze heeft wel hangoren, maar ze is wel groter dan Nico en Nico is raszuiver.

  5. Hallo,

    Ik heb jammer genoeg gezien dat Nico (mannelijke nhd) zere hakken heeft, hij heeft kale plekken op z'n hieltjes...

    Weet iemand wat ik kan doen? Hij zit in een normaal houten hok (alleen in de wc bodembedekking) en soms in de ren of in huis. Ik vind het echt heel zielig staan, moet ik hem nu babysokjes aandoen ofzo? :P Ik zet zo nog wel een foto in mijn album, mag ik hem ook hier op het topic zetten of niet?

    Alvast bedankt, Amber en Nico

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .