Ga naar inhoud

Woudje

Members
  • Items

    634
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Woudje

  1. eerste snede is het eerste gras van het jaar. Ik ben vergeten of het nu de eerste of de tweede snede was die het meeste eiwit bevat. Wel weet ik dat het gras van het voorjaar eiwitrijker is dan later in het jaar, vandaar ook mijn vraag. Welke is geschikt voor een konijn? Eiwitrijk, of maakt het niets uit?

    Nou ja het helpt zowiezo niet dat de meeste hooi van dit jaar erg slecht is... :(

  2. ik ben ook definitief over op een bakje. Ik heb het idee van iemand anders hier in een ander topic over drinken: hang een met water gevulde colafles op de kop aan het hok. Zet er een bakje onder, zodanig dat als het bakje vol is de uitgang van de fles goed onder water staat. Draai dan de dop voorzichtig van de fles, laat het bakje vollopen en klaar! Het water zal niet overstromen door vacuum. Ik zie nu al dat het bakje veel schoner blijft dan het bloempotje dat ik hiervoor had.

  3. Denk dat je wel in gedachte moet houden dat konijnen oorspronkelijk uit Spanje komen en dat ze daar in de natuur wellicht geen mooie, groene gazonnetjes hadden toenertijd.. En dat het gras sowieso wat stugger was. Maar hier eten ze ook flink veel gras. Sowieso zijn de kiezen wel aan het werk dan en de darmpjes ook.

    hehe da's waar ook. Zo'n antiek ras van zeemannen die dachten klipdassen te zien, heeeel veeeel klipdassen en het land daar dus maar naar vernoemden. Door de Romeinen later verbasterd tot Hispania.

  4. ik krijg de indruk dat ze bedoelen nat afgesneden gras, en niet nat gras grazen.

    hoe dan ook het regent en die van mij lopen lekker buiten in het gras!

    ik kan me ook niet voorstellen dat hooi beter is dan grazen, in het wild eten ze toch ook meer vers gras dan pijpestrootje? Of denk ik nou gek?

    (geen nood, Woud&Dol hebben altijd hooi tot hun beschikking hoor)

  5. ik doe het af en toe zo: hond, riem, snoeischaar. Maar inderdaad, dan is het wel handig als er bomen langs je route zijn waar je een tak van af mag halen... De grootste kans heb je waarschijnlijk met een berk.

    Als je plek hebt: plant een druivestruik. Volgens mij moet dat ook kunnen in een bak op een balkon of zo. Vaak snoeien want het groeit als kool - en dat was nou net de bedoeling!

    De paasboom in een pot (die met die krulletjes, da's ook een wilg) binnen.

  6. berkentwijgen (met blad) of wilgentwijgen (ook met blad) doen het bij mij heel erg goed. Ook takken van druivenplanten zijn ze hier gek op maar die moet je natuurlijk wel net hebben. Hier op BB zijn wel lijsten te vinden met veilige en giftige planten, dan kun je checken of het goed is.

  7. ik sluit me aan bij wat eerder geopperd is. Dat ik denk dat hij minder destructief zal zijn als hij een vriendinnetje heeft. Dat ik denk dat de kans groter is dat hij hooi gaat eten als hij geen 'snoep' meer krijgt.

    Ik heb alles wel gelezen laatst maar ik weet niet meer of dit ook voorgesteld is? Misschien kun je investeren in een panelenren (vaak 25 euro), die dan om of aan de kooi komt te staan. Dan hoeft hij niet helemaal opgesloten te zitten maar kan hij niet alles kapot maken.

    Ik hoop dat het goed komt met het monstertje!

  8. ik heb nog even voor je gekeken.

    - Klik bovenin de pagina op 'jouw profiel'

    - scroll naar beneden en klik links naast 'Fotoalbums' op 'Meer'

    - nu ben je in je fotoalbum en kun je klikken op de knop 'nieuw fotoalbum aanmaken' (redelijk rechtsbovenin)

    - geef een titel voor je album, eventueel een beschrijving en kies voor wie de foto's zichtbaar zijn

    - wijzigingen opslaan

    - nu zie je een leeg fotoalbum. Rechts zit een knop 'afbeeldingen uploaden' klik daar op

    - de 'file upload manager' die in een nieuw venster opent kun je vast wel wijs uit worden. De knop 'bestanden toevoegen'.

    - de knop 'selecteer bestanden'. Als je wat bestanden geselecteerd hebt maar je krijgt een foutmelding, probeer dan eens de knop naast 'selecteer bestanden': de 'basis uploader'. Daarmee kun je maar 1 foto per keer maar het werkt wel.

    - sleep de pas geuploade bestanden naar het veld er onder (staat ook vermeld in dat veld), doe dat binnen een uur anders worden ze verwijderd.

    - klaar? klik 'done' rechtsonderin de hoek.

    - nu staat de foto in je album!

    - klik op de foto, uiteindelijk vind je een pagina met daarop de url en de vb code van de afbeelding. Die vb code kun je in z'n geheel invoeren als je een reactie aan het typen bent, ongeacht of dat de snelle editor of de uitgebreide editor is. De vb code kan je ook zelf maken door de link naar een afbeelding te selecteren en dan in de uitgebreide editor op de IMG knop te klikken, net zoals in m'n vorige post.

    hmz misschien deze reactie verplaatsen naar een algemene plaats? Of bestaat dit al?

  9. 1 manier. Als je een reactie plaatst kun je klikken op 'uitgebreide editor'. Je ziet dan een rij knopjes boven het invoerveld, 1 daarvan is 'afbeelding invoegen'. Daar kun je het adres van een plaatje geven.

    Moet je wel eerst het plaatje uploaden bij bv imageshack (google ff), want het adres van van het plaatje op je eigen computer werkt niet (niet lachen, ik heb dit mensen zien doen - "C:\bla\bla\bla\plaatje ik snap niet waarom ik het plaatje niet zie")

    Volgens mij kan je ook rechtstreeks plaatjes naar je profiel uploaden en dan op bovenstaande manier het adres van zo'n plaatje ingeven. Kijk eens in "jouw profiel" bovenaan de pagina.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .